Uitnodiging

voor de OSS borrel

van maandag 25 februari 2013

Workshop hapjes maken

Bij deze OSS bijeenkomst bieden wij diegene die daar interesse in heeft de workshop hapjes maken. Wat gaan we doen? In kleine groepjes werken we in de keuken van Dap & Co onder leiding van een chef kok aan diverse hapjes voor de aanwezigen. Tijdens de bereiding worden technieken voor snijden uitgelegd, hoe de bedrijfskeuken van Dap & Co werkt (waarom hebben zij bijvoorbeeld geen magnetron, of een vriezer die maar net groot genoeg is voor bittergarnituur) en de diverse apparaten.

Wil je geen workshop hapjes maken volgen, maar wel de keuken eens zien, kan dat ook. Op de grill kan je zelf vleeshapjes BBQ.

Deze workshop wordt ons aangeboden door Dap & Co, waarvoor dank!

Locatie

Grandcafé Dap & Co
Schokkerweg 39 (2e haven)

Programma

19:00 - 19:30 uur
Inloop

19:30 - 20:30 uur
Welkom
Kook workshop voor de liefhebbers

19:40 - 21:30 uur
borrelen en netwerken

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen is dé business to business sociëteit op Scheveningen. De ondernemers Sociëteit Scheveningen is in 2000 opgericht met het doel elkaar te leren kennen, elkaar zaken toe te spelen en elkaar te ondersteunen. De regelmatig geplande bijeenkomsten worden gekenmerkt door de zakelijk instelling, welke ook een sociaal tintje dragen. Het zogenaamde “netwerken” speelt daarbij een steeds belangrijkere rol. Het elkaar toespelen van de bal zal de komende tijd voor een ieder van ons van essentieel belang zijn.

Kosten
Leden gratis

Kosten niet-leden
€ 20,00 p.p. (Het lidmaatschap van de OSS bedraagt slechts € 150,00 p.p.p.j.) Komt uw bedrijf voor het eerst kennismaken met de OSS, dan is 1 persoon gratis.

Wij zien uit naar uw komst en een gezellige avond.

Met vriendelijke groet en goede zaken,

Mariska van den Berg
Piet Vonk