Kyocera-Stadion ADO Den Haag 31e Strandbeurs   (1982-2013)

                      Vereniging Van Strandexploitanten Scheveningen(VVS)

 

                                                   Maandag 4 februari 2013

 

Zoals gebruikelijk organiseert de Vereniging van Strandexploitanten Scheveningen (VVS) na afloop van haar jaarlijkse ALV op maandag 4 februari 2013 een interessante horeca contact beurs.

 

De beurs vindt wederom plaats in het Kyocera-Stadion van ADO- Den Haag van 13.00 tot 18.00 uur. Deelnemers aan de beurs kunnen ’s ochtends vanaf 09.00 tot 12.00 uur terecht om hun stand in te richten en voorzieningen te treffen.

De organisatie van de beurs, waaronder het technische & logistieke deel (stroom, water, formaten etc.), is in handen van Jan Scholtes, U kunt hem voor vragen bereiken mobile              06-53182402 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Er mag op de beursvloer niet gebakken of gekookt worden,in de keuken is de gelegenheid om u producten te laten bereiden.

 

De kosten voor deelname aan deze goed bezochte beurs bedragen € 500 ex btw. Daarmee bent U naast deelnemer aan de beurs, automatisch donateur van de VVS,

U ontvangt de actuele (digitale) ledenlijst en U wordt uitgenodigd voor specifieke VVS-evenementen.

 

Er worden flyers gedrukt om ruchtbaarheid te geven aan deze horeca-contactbeurs,

U kunt op het inschrijfformulier aangeven hoeveel flyers U wilt ontvangen om Uw eigen horecarelaties uit de regio uit te nodigen.

 

Mocht U door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan

deze beurs, maar wilt U wel op de hoogte blijven van de evenementen en een actuele ledenlijst ontvangen, dan kunt U ook alleen donateur worden; de kosten hiervan zijn €175= ex btw.

 

Na uw bevestiging ( e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) van deelname of donateurschap zendt de penningmeester u een factuur die voor aanvang van de beurs voldaan dient te zijn.

 

                                                          Parkeren Gratis (in de betreffende parkeervakken)

       Schrijft U snel in, een nieuwe locatie, de beursplaatsen zijn beperkt!

                                                                    VOL=VOL