ondernemersgala 2013

Op zaterdag 23 maart 2013 presenteert Den Haag alweer de achtste editie van het Ondernemersgala Den Haag.

Het Ondernemersgala Den Haag heeft inmiddels een rijke Haagse traditie en wordt altijd gehouden in het Atrium van het stadhuis. Vorig jaar bracht het gala €113.500 bijeen voor Den Haag vliegt voor AMREF. Daarmee is het gala een van de belangrijkste charity evenementen van onze stad.

 

Onder het genot van een diner bereid door sterrenkoks, top live entertainment, een charity veiling en een loterij wordt een indrukwekkend bedrag voor het goede doel bij elkaar gebracht. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor twee goede doelen die gevestigd zijn in Den Haag: kinderrechtenorganisatie Save The Children en de Guusje Nederhorst Foundation.

Deze editie heeft als thema Den Haag Muziekstad - van musical tot pop. Den Haag was, is en blijft sterk verbonden met muziek. Met optredens van onder andere The Clarks - échte Haagse Pophistorie.

 

Leden van het college van B&W Den Haag zijn graag uw gastheer tijdens deze bijzondere gala-avond.

Ons doel kan alleen bereikt worden als ú ons ondersteunt. Daarom wil ik u persoonlijk uitnodigen om nu uw tafel te reserveren. De mooiste tafels worden speciaal gereserveerd voor onze trouwe partners die vroeg reserveren.

Wij zorgen dan samen voor een indrukwekkend resultaat én garanderen u natuurlijk een onvergetelijke avond.

Namens de Stichting Ondernemersgala Den Haag, graag tot zaterdag 23 maart 2013!

 

Bruno Bruins

voorzitter


RESERVEER NU UW TAFEL

website voor meer informatie

 

Chefs 2013

Paul Fagel Het Arsenaal & ROC Mondriaan (Team Captain) - Ruben van Dieten Brasserie NL | Marko Karelse Villa la Ruche - Bart Middendorp The Penthouse, Haagse Toren - Joop Reedijk ROC Mondriaan - Paul van Waarden At Sea - Bediening door de studenten en docenten van het ROC Mondriaan o.l.v. Jos Schijff.

 

Save the Children is werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie. Save the Children komt wereldwijd op voor de rechten van kinderen en zet zich in voor kinderen die in de knel zitten door geweld, armoede en conflicten. Save the Children redt de toekomst van kinderen met betere medische zorg, beter onderwijs en betere leefomstandigheden.

 

De Guusje Nederhorst Foundation heeft als doel de leefomgeving van kinderen die noodgedwongen voor korte of langere tijd in Nederlandse opvangcentra verblijven structureel beter en leuker te maken. De Guusje Nederhorst Foundation zet zich in voor kinderen van 0 tot 8 jaar die een moeilijke kindertijd doormaken en door een onveilige of instabiele thuissituatie noodgedwongen voor korte of langere tijd verblijven in onpersoonlijke, sobere opvangcentra in Nederland.