De OSS nodigt de ondernemers van stadsdeel Scheveningen uit voor de maandelijkse ondernemersborrel op

maandag 27 februari 2012

Het bestuur van de OSS is verheugd dat wij vandaag Ron Peerenboom van het succesvolle familie bedrijf Burgerz en Dap & Co aan u mogen voorstellen als gastspreker van deze avond.

Van IT naar hamburgers…….

Na in het buitenland een aantal IT bedrijven te hebben opgestarte en succesvol te hebben verkocht heeft Ron Peerenboom zich op hamburgers gestort. Samen met zijn echtgenote Ria en de dochters Stevie, Joey en Chrissy heeft hij inmiddels een snelgroeiende 'restaurant' en vlees business opgebouwd. Er zijn inmiddels twee vestigingen van Burgerz live en verdere expansie staat gepland voor later dit jaar. Ze kopen inmiddels hun eigen runderen die ze na een afmest fase op een ambachtelijke manier slachten en vers verwerken tot burgertjes. Als met alles wat Ron doet wordt hij gedreven door een duidelijke visie die hij gepassioneerd tot uitvoering brengt. In deze presentatie zal Ron het verhaal vertellen achter het succes van Burgerz

De avond wordt muzikaal omlijst met live muziek door het Scheveningse combo Quiet Colours, het repertoire is bossa-nova,samba, light jazz, de mooiere popsongs (beatles, elton john, cindy lauper etc.)

 

27 februari 2012

Programma
 19:00 - 19:30 uur inloop
19:45 - 20:10 uur ron Peerenboom
20:10 - 21:30 uur optreden Quiet Colours

Locatie
Grandcafé Dap & Co, Schokkerweg 39

Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen is dé business to businesss sociëteit op Scheveningen.

De ondernemers Sociëteit Scheveningen is in 2000 opgericht met het doel elkaar te leren kennen, elkaar zaken toe te spelen en elkaar te ondersteunen.

De regelmatig geplande netwerkbijeenkomsten worden gekenmerkt door de zakelijk instelling, welke ook een sociaal tintje dragen. Het zogenaamde “netwerken” gaat daarbij een steeds belangrijkere rol spelen. Het elkaar toespelen van de bal zal de komende tijd voor een ieder van ons van essentieel belang zijn.

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen organiseert ca. 9 keer per jaar een netwerkbijeenkomst, ingevuld met een gastspreker welke een actueel onderwerp in het licht plaatst. Hiermee houdt het OSS bestuur onze leden en genodigden in een charmante ontspannen omgeving op de hoogte van de voor ondernemers interessante onderwerpen.

Voor en na de gastspreker bieden de bijenkomsten u voldoende ruimte en gelegenheid om uw eigen netwerk en relaties te onderhouden.

Aanmelden voor de bijeenkomst mail 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.