Silvia Korevaar overleden

Afgelopen maandag is onze Silvia Danielle Korevaar (20 juli 1956- 21 februari 2012) overleden. Silvia was een positieve, wilskrachtige, betrokken en toegewijde stadsdeeldirecteur van ons stadsdeel Scheveningen en lid van de OSS. Zij was bij bewoners, ondernemers en collega’s zeer geliefd. We gaan haar enorm missen en wensen haar familie, vrienden en andere naasten veel sterkte toe bij het verwerken van dit verdriet.

Condoleance register

Op het stadsdeelkantoor Scheveningen (Scheveningseweg 303) ligt een condoleance register. Iedereen die iets in  het register wil zetten is op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur (maandag tot 20:00) welkom.

Afscheid nemen

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van CUVO uitvaartzorg, Ockenburgstraat 29 te Den Haag op vrijdag 24 februari van 19.30 tot 21.00 uur.

Uitvaart

De crematie plechtigheid zal plaatshebben in de grote aula van het crematrorium Ockenburgh, Ockenburgstraat 21 te Den Haag op dinsdag 28 februari om 14.00 uur

Aansluitend is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium

Bloemen zijn welkom, maar liever geen lelies.

Het OSS bestuur en de OSS leden condoleren Silvia’s familie, vrienden, collega 's en relaties en wensen hun sterkte en kracht bij het verwerken dit grote verlies. Ook wij zullen Silvia zeer missen.