Op 8 maart is de 4e editie van

EvenementContact,

dit keer in Expo Haarlemmermeer.
Ten opzichte van de vorige editie verwachten we 25% groei; minstens 230 stands en minimaal 3.500 bezoekers van hoge kwaliteit. Meer info KLIK HIER

 

Onder meer CLC-VECTA en Het Genootschap van Eventmanagers leveren inhoudelijke bijdragen. Verder zijn de hele dag workshops en seminars. Ook organiseren we weer een Masterclass. Deze laatste is exclusief toegankelijk voor geselecteerde corporate gasten.

 

MICE & EVENT professionals kunnen zich gratis als bezoeker aanmelden in onze webshop. Klik hier: direct online aanmelden als bezoeker bij EvenementContact! Stuur deze uitnodiging gerust door aan anderen, als ze voldoen aan het bezoekersprofiel.

 

Dit najaar schreef de pers dat EMIF, de internationale MICE beurs in Brussel, is opgeheven! Wij springen in dit gat en organiseren een nieuwe beurs op basis van ons sterke beursconcept, gepositioneerd in het segment zoals voorheen door EMIF bediend: de MICE & EVENT International Trade Fair op 16 februari 2012 in Brussel.

 

In Brussel leggen wij het accent op MICE en een internationale doelgroep. Verder hebben de beurzen hetzelfde no-nonsense concept. Beiden brengen corporate beslissers (van brand directors tot eventmanagers & -planners) in contact met MICE & EVENT aanbieders. Reserveer nu gratis toegang via onze webshop. Klik hier: direct online aanmelden als bezoeker bij MICE & EVENT in Brussel! Stuur deze uitnodiging gerust door aan anderen, als ze voldoen aan het bezoekersprofiel.

 

Een stand boeken kan ook nog! Bel of mail me gerust.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jan Willem Nienhuys

Client Creation

 

T.  023 – 526 5118

M.  06 – 50 685 889

@  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.