Titel

Ondernemersplein 2011

organisatie  Raobank Den Haag en omgeving en de gemeente Den Haag
locatie  Plein, Den Haag (Centrum)
datum 27 september 2011
tijden  vanaf 12:00 uur

omschrijving

Rabobank Den Haag en omgeving en de gemeente Den Haag organiseren voor de derde keer samen het Ondernemersplein. Dit keer een ééndaags evenement waarin ondernemers bij verschillende programma-onderdelen inspiratie kunnen opdoen en elkaar kunnen ontmoeten.

Terugkijkend op twee zeer geslaagde edities, lanceren we dit jaar high impact in één dag. Met het thema LIGHT luiden we dan ook met trots onze derde editie van het Ondernemersplein in. Een thema dat past in deze tijd van bezuinigingen, waarin goede ideeën en innovatie maar tegelijkertijd versobering en afslanking voor elke ondernemer essentieel zijn.

De Rabobank en de gemeente Den Haag hadden een idee: ondernemers samen brengen. Samen zaken doen, kennis delen, inspiratie opdoen door naar anderen te luisteren, dat brengt het Haagse bedrijfsleven verder. Dat is de gedachte achter het Ondernemersplein.

Het Ondernemersplein vindt plaats op 27 september 2011. De aftrap is dit jaar tijdens de Rabo Powerlunch. Daarnaast is er ruimte voor de 24hour Business Game en is er veel gelegenheid tot netwerken bij Business in Clubs. Het Ondernemersplein wordt feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Zilveren Ooievaar.

Nieuw dit jaar is het Ondernemersplein LIGHT Gerecht!
Wilt u ná Business in Clubs of voorafgaand aan de uitreiking van de Zilveren Ooievaar nog een lichte maaltijd nuttigen? Bij alle deelnemende clubs staat voor deze dag een Ondernemersplein LIGHT Special op de kaart. Tussen 18.00 en 20.00 uur kunt u hier terecht voor een heerlijke Kalfsburger met Rösti en Koolsalade voor € 12,50.

meer info

 http://www.ondernemersplein.biz/home/

 2011-09-27_ondernemersplein_2011