Ondernemers Sociëteit Scheveningen bijeenkomst

maandag 26 september 2011

Van harte nodigen wij ondernemers, organisaties en managers uit

voor de OSS bijeenkomst

van maandag 26 september 2011

Met groot genoegen kunnen wij u vertellen dat wij Marie-Anne van der Toorn, van Geregeld, bereid hebben gevonden om deze avond op te treden als onze gastspreker. Marie- Anne is lid van de OSS van het eerste uur, toender tijd werkzaam bij de Rodin groep, warvoor zij vele presentaties en evenementen heeft georganiseerd. Sinds enige tijd (september 2011) heeft zij haar eigen bedrijf: Geregeld. Als je Marie-Anne vraagt over haar ideeën en hoe een bedrijf zich het voordeligst kan presenteren zegt zeï:

"Thema: Communiceren? Gewoon doen!

Hoe presenteer je jezelf? Hoe presenteer je je bedrijf? Hoe zet je jezelf op de kaart?

Communicatieve vaardigheden zijn nodig om ideeën en ervaringen uit te wisselen, om meer te weten te komen over die dingen die je interesseren en om anderen uit te leggen wat je wilt. Communicatieve vaardigheden stellen je in staat je kenbaar te maken aan anderen. "

Tijdens de bijeenkomst laten we u niet stilzitten! Diverse werkvormen en verschillende gesprekstechnieken passeren de revue. Eén onderdeel is ‘netwerken’ dus vergeet uw visitekaartjes niet mee te nemen!

 
Programma
19:00 - 19:30 uur inloop
19:45 - 20:10 uur Marie-Anne van der Toorn
19:50 - 21:30 uur borrelen en netwerken

Locatie

Grandcafé Dap & C0
Schokkerweg 39
Scheveningen (2e haven)

Kosten
Gratis voor OSS leden
€ 20,00 p.p. voor niet leden, Betaling achteraf, na onvangst van de factuur.

 

Komt uw bedrijf voor het eerst bij een OSS bijeenkomst, dan is een persoon gratis ter kennismaking met de OSS

 

Reserveren is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Met vriendelijke groeten,

OSS bestuur
Piet Vonk
Mariska van den Berg