Uitnodiging

Van harte nodigen wij ondernemers op en rond Scheveningen uit voor de OSS bijeenkomst van maandag

30 november 2015

van 19:00 - 21:30 uur


Windmill Forwarding

Het bestuur is verheugd dat wij u deze avond mogen voorstellen aan Jan Kleijmeer van Windmill Forwardinghttp://www.windmillforwarding.nl

Jan Kleijmeer: " Wij zijn uw ideale partner voor al uw internationale verhuizingen.
Van 10 dozen tot complete inboedels, Windmill Forwarding neemt u alle zorgen zoals inpakken, inventariseren, transport en complete douane afhandeling uit handen.
WIJ GAAN VOOR DUURZAAM
Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Windmill Forwarding hoog in het vaandel. Windmill Forwarding loopt voorop in het gebruik van de modernste en meest duurzame verpakkingsmaterialen. Kortom, Windmill Forwarding biedt de hoogste mate van kwaliteit en duurzaamheid met haar diensten. Graag nodigen wij u uit voor deze OSS bijeenkomst om u een kijkje achter de schermen te tonen."

 I.v.m. de catering verzoeken wij u uw komst door te geven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-24623008.

Wij zien uit naar uw komst,
vriendelijke groet en goede zaken,

Mariska van den Berg
Piet Vonk

OSS Locatie 30 november 2015

Jan Kleijmeer
Hellingweg 132
2583 DX Den Haag
Nederland

Kosten OSS Leden - Geen

Kosten niet-leden - Komt uw bedrijf voor het eerst kennismaken met de OSS, dan is 1 persoon gratis. Komt u met meerdere personen van het zelfde bedrijf of bent u al eerder geweest maar (nog) geen lid geworden dan bedragen de kosten € 20,00 p.p.. Afrekenen op de avond zelf bij de penningmeerster. (Het lidmaatschap van de OSS bedraagt slechts € 150,00 p.p.p.j.)