Uitnodiging

Van harte nodigen wij ondernemers op en rond Scheveningen uit voor de OSS bijeenkomst van maandag

26 oktober 2015

van 19:00 - 21:30 uur


home_sweet_home

Het bestuur is verheugd dat wij u deze avond mogen voorstellen aan Marijke Dreezer van Home Sweet Home Huizenbeheer, http://www.hshhuizenbeheer.nl

Marijke Dreezer : "Bij Home Sweet Home huizenbeheer vindt u particulierbeheer, onderhoud en aan- en verhuur van onroerend goed onder 1 dak. Onze huurwoningen, of u nu een flat, studio, eensgezinswoning, appartement, etage, gemeubileerd, gestoffeerd of anderszins zoekt, zijn van goede kwaliteit, hebben zorgzame eigenaren en bevinden zich overwegend in de betere buurten van Scheveningen en Den Haag. Service en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Graag nodig ik u uit op deze OSS bijeenkomst om u te vertellen hoe wij werken."

 I.v.m. de catering verzoeken wij u uw komst door te geven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-24623008.

Wij zien uit naar uw komst,


vriendelijke groet en goede zaken,

Mariska van den Berg
Piet Vonk

OSS Locatie 26 oktober 2015

HSH
Badhuiskade 8
Scheveningen

Kosten OSS Leden - Geen

Kosten niet-leden - Komt uw bedrijf voor het eerst kennismaken met de OSS, dan is 1 persoon gratis. Komt u met meerdere personen van het zelfde bedrijf of bent u al eerder geweest maar (nog) geen lid geworden dan bedragen de kosten € 20,00 p.p.. Afrekenen op de avond zelf bij de penningmeerster. (Het lidmaatschap van de OSS bedraagt slechts € 150,00 p.p.p.j.)