Titel

Haagse Business Club Netwerkborrel op het strand @ Doen

organisatie Haagse Business Club
locatie Strandpaviljoen Doen, Strand 3 (naast de haven)
datum 15 juni 2011 
tijden 19:00 - 22:30 uur 

omschrijving

Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor de inmiddels traditionele Netwerkborrel op het Strand op woensdag 15 juni bij Strandclub Doen! aan de Strandweg 9 te Scheveningen.

Het onderwerp van deze avond is “Oude en Nieuwe Media”. Onder de bezielende leiding van Rob Truijens van Business Haaglanden voeren we een paneldiscussie waarin experts uit de Marketing, Sales en Public Relations plaats nemen om hun visie over dit onderwerp met u te delen.

Introducées en geïnteresseerden die nog niet eerder hebben kennisgemaakt met de Haagsche Business Club zijn uiteraard van harte welkom. Wel zijn deze plaatsten onder voorbehoud beschikbaar want leden van de Haagsche Business Club hebben vanzelfsprekend voorrang.

 

Paneldiscussie & Programma

Het panel bestaat uit Leontine Smith (directeur Smith Communicatie), Martin Pronk (directeur Noclichés) en Sonja Looman (Account Executive Nespresso).

Leontine Smith, directeur/eigenaar van Smith Communicatie BV, een PR & communicatieadviesbureau opgericht in 2003. Het motto van Smith Communicatie is: “Meer omzet door PR”. Leontine en haar team zorgen ervoor dat hun klanten zo vaak mogelijk op het netvlies komen van de doelgroepen, zowel online als offline.

Martin Pronk, directeur/eigenaar Noclichés, nuchter en realistisch bureau sinds 2001. Geen grote verhalen maar een reële kijk op effectieve communicatie met optimale inzet van offline- en onlinemedia. Martin heeft brede marktkennis en meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van concepten voor uiteenlopende media. Veel kennis over de ontwikkeling van het medialandschap en de opkomst en invloed van ‘Nieuwe Media’.

Sonja Looman is sinds 2007 actief in de sales, haar expertise ligt bij B2B en relatiemanagement. Sinds november 2010 is Sonja werkzaam bij Nespresso waar zij verantwoordelijk is voor de zakelijke markt in de regio Haaglanden.

PROGRAMMA
19.00 uur: Zaal open
19.30 uur: Ontvangst met Champagne
20.30 uur: Welkomstwoord
20.35 uur: Paneldiscussie
21.00 uur: Netwerken!
22.30 uur: Einde.

meer info

 Wij verwachten een grote opkomst! Meld u daarom tijdig aan via het inschrijfformulier om teleurstellingen te voorkomen.