Titel

Achtste netwerkbijeenkomst in het kader van Over de Vloer

organisatie  o.l.v. Jacques Giesbertz (BuzzyChain)
locatie  Theater de Regentes, Weimarstraat
datum  20 juni 2011
tijden  vanaf 19:00 uur

omschrijving

OVER DE VLOER in theater de Regentes is live! Maandag 11 april starten we om 19:30 (inloop vanaf 19:00 uur) met de zesde editie van een reeks bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten verzorgen diverse experts een inleiding onder leiding van Jacques Giesbertz (BuzzyChain). U kunt uw kaart(en) boeken via de optie kaarten. Deelname is gratis! Thema: Het App Effect: Impact van de mobiele revolutie op de toekomst van organisaties, met Menno van Doorn, directeur ViNT/ Sogeti

Nieuwe mobiele apparaten zoals de iPhone, iPad, de slates en Android phones winnen in sneltreinvaart terrein. De investeringsbeslissingen die bedrijven nu nemen om in te haken op deze ontwikkelingen zijn gebaseerd op aannames over de toekomst. Maar wat zijn die aannames en waar houden ze eigenlijk rekening mee? Het Research project "The App Effect" van VINT-Sogeti beschrijft vier scenario's voor een wereld in 2020 Die lijkt bepaald te worden door bepaalde zekerheden, zoals generaties die digitaal opgroeien en de wet van Moore. Maar de onzekerheden kunnen de ontwikkelingen verschillende kanten opsturen. Dat levert radicaal andere toekomstperspectieven op. In de discussie over wat het uiteindelijke effect van de apps en de app-phones is worden de vier scenario's uit de doeken gedaan en de vraag gesteld welke positie u inneemt. In de presentatie zullen de verrassende bevindingen van het onderzoek worden gepresenteerd, samen met de aanbevelingen voor bedrijfsleven en overheid hoe hier optimaal op in te spelen.

Menno van Doorn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) is directeur van het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie van Sogeti. Als trendwatcher ontving hij in 2007 de computable award "IT onderzoeker van het jaar" Menno is co-auteur van verschillende boeken over de impact van technologie op organisaties en samenleving, zoals "Me the Media", "Open for Business" en "Don't Be Evil"

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de vraag wat media met ons doet, iedereen die iets wil inbrengen in de discussie, iedereen die bezig is met innovaties en veranderingstrajecten.

meer info

reserveren verplicht:
http://www.deregentes.nl/nl/voorstellingen/dans/1273/over-de-vloer-8-achtste-netwerkbijeenkomst-in-het-kader-van-over-de-vloer

 buzzychain