Titel

Scheveningse Salon & Kunstroute 2011

organisatie Stichting Art an Jazz On the Move en Muzee Scheveningen
locatie Muzee, Neptunusstraat 92, Scheveningen 
datum 20 janauri 2011 
tijden 19:30 - 22:00 uur 

omschrijving

De Stichting Art & Jazz On the Move en het museum Muzee in Scheveningen organiseren gezamenlijk het kunstproject ‘De Scheveningse Salon & Kunstroute 2011’. Een en ander zal in de maanden april en mei 2011 plaatsvinden.

Wij zijn al geruime tijd bezig met de organisatie van dit evenement. Op donderdag 20 januari 2011 is er opnieuw een Algemene Bijeenkomst in het Muzee aan de Neptunusstraat. Deze bijeenkomst is bedoeld om u te informeren over de stand van zaken tot nu toe. Deze begint om 20:00uur (zaal open om 19:30uur) en duurt tot uiterlijk 22:00uur. U bent van harte welkom op deze bijeenkomst, maar wees tijdig – er is plaats voor 100 personen.

Tijdens het evenement in 2011 zal er in het Muzee aan de Neptunusstraat gedurende deze 2 maanden twee exposities van meer dan 50 Scheveningse kunstenaars in diverse disciplines te zien zijn. Daarnaast zullen er kunstroutes uitgezet worden in Scheveningen waar ateliers / werkplaatsen van kunstenaars bezocht kunnen worden. Deze kunstroute wordt gedurende deze maanden 4 keer tijdens de weekeinden georganiseerd. Er worden ook andere activiteiten georganiseerd, zoals workshops, lezingen, een kunstmarkt/beurs, muziek, een excursie e.a. voor alle leeftijden, en dus ook specifiek voor ouderen en jongeren op diverse lokaties.

Wij nodigen alle kunstenaars uit die in Scheveningen wonen of werken om te reageren via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met vermelding van naam, adres en de discipline. Daarnaast graag foto’s van kunstwerken, de eventuele website, en allerlei relevante informatie in pfd.format.

Naast de geplande kunstroutes willen wij zo veel mogelijk kunst uitzetten bij ondernemers in Scheveningen. Door in hun bedrijf kunst te plaatsen doen zij op hun manier mee in de kunstroutes. Zij worden dan ook op de website genoemd, en worden door middel van flyers en andere middelen gepromoot en leggen daarmee Scheveningen op een andere en nieuwe op de kaart.

Uiteraard zijn de Scheveningse ondernemers van harte welkom om te reageren via het zelfde e-mail adres voor deelname aan dit unieke project, en zijn zij natuurlijk van harte welkom op de informatieavond op 20 januari.

Bij binnenkomst is er een gratis kopje koffie, en daarna worden de drankjes voor de normale prijs geschonken

meer info

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.