Van harte nodigen wij de ondernemers van stadsdeel Scheveningen uit voor de

OSS eerste bijeenkomst 2011

op maandag 31 janauri 2011

  

Uitnodiging voor de eerste  OSS bijeenkomst in 2011.

De nieuwjaarsrecepties zijn voorbij, het tellen van de voorraad afgehandeld, de BTW over het laatste kwartaal van 2010 zijn gedaan, de jaarafsluitingen naar de boekhouders en accountants verstuurd, de werkplanning voor 2011 in kaart gebracht, de jaaragenda voor 2011 ingevuld, contacten gelegd, informatie ingewonnen, personeelsbezetting geëvalueerd. Kortom, het was weer een drukke januari maand.

Tijd voor jezelf, je collega ondernemers en je zakenrelaties. Kom aanstaande maandag (31 januari 2011) ook naar de Ondernemers Sociëteit Scheveningen, voor een drankje, een muziekje en een gezellig gesprek met mede ondernemers.

Het bestuur van de OSS heeft voor vandaag slechts een kort programma opgesteld. Even een snelle terugblik op 2011, het instellen van een kascontrole commissie uit de OSS leden, en doorgeven welke onderwerpen u (leden en niet leden) in 2011 graag behandeld ziet worden, zodat het bestuur voor u aan de slag kan gaan, om een interessant programma samen te stellen.

De muzikale noot aan deze avond wordt verzorgd o.l.v.  Kees Kingsize.

Datum
Maandag avond, 31 januari 2011

Programma
19:00 - 19:30 uur inloop
19:45 - 20:00 uur kort ledenoverleg (introducés van harte welkom)
20:00 - 21:30 uur borrelen en netwerken

Locatie
* Grand Café Dap & CO
Schokkerweg 39
Scheveningen haven

* Bij de eerste uitnodiging (begin januari 2011) stond de locatie onder voorbehoud, i.v.m. de interne verbouwing van Grand Café Dap & Co. Wij zijn verheugd dat zij de verbouwing hebben afgerond en de OSS wederom bij hun kan neerstrijken. Wij zijn zeer benieuwd naar de nieuwe inrichting.

Kosten
Gratis voor OSS leden
€ 20,00 p.p. voor niet leden, Betaling achteraf, na ontvangst van de factuur.

Komt uw bedrijf voor het eerst bij een OSS bijeenkomst, dan is een persoon gratis ter kennismaking met de OSS

Reserveren is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten,

OSS bestuur
Piet Vonk
Mariska van den Berg