Windmill Forwarding

 

Windmill Forwarding BV

Jan Kleijmeer
Hellingweg 132
2583 DX Den Haag
Nederland

Tel: +31.70.338.75.38
Fax: +31.70.338.75.39
http://www.windmillforwarding.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Windmill Forwarding verzorgt (project) verhuizingen in alle Europese landen en ver daar buiten voor zowel particulieren als bedrijven (m.n. voor ambassades en overheidsinstellingen). Dankzij een uitgebreid netwerk en een nauwe samenwerking met ervaren partners in binnen- en buitenland, kunnen wij uw verhuizing of transport van deur tot deur geheel verzorgen. Een verhuizing is een logistieke operatie en vraagt om ervaring en expertise op vele gebieden zoals planning, organisatie, regel -en wetgeving. Er worden hoge eisen gesteld aan verpakking, verscheping, douane regelgeving en aflevering. Windmill Forwarding neemt u deze zorg geheel uit handen en zorgt dat uw verhuizing soepel en efficiënt verloopt, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Kortom, Windmill Forwarding regelt uw (project) verhuizing van A tot Z.

Kwaliteit en zorgvuldigheid

Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij Windmill Forwarding hoog in het vaandel. Zo verpakken wij uw verhuisgoederen met kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Zo blijven uw verhuisgoederen goed beschermd gedurende uw verhuizing.

Verder verzorgt Windmill Forwarding het transport van uw ingeladen verhuisgoederen per vrachtwagen vanaf uw laadadres of vanuit onze loods naar de dichtstbijzijnde mainport of luchthaven op een veilige en milieuvriendelijke manier. Ook de douaneformaliteiten en het inklaren van uw inboedel regelen wij voor u. Verpakken, inladen, transport per schip of per vliegtuig naar het bestemmingsadres, uitladen van uw verhuisgoederen en tot slot het monteren van het meubilair; dit gehele verhuisproces wordt door ons uiterst zorgvuldig en efficiënt uitgevoerd. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw persoonlijke wensen. Wij werken nauw samen met erkende verhuisbedrijven die net als Windmill Forwarding, lid zijn van een internationale organisatie van onafhankelijke verhuisbedrijven. Kortom, bij Windmill Forwarding is uw inboedel in goede handen!