briefhoofd_OSS
 

Een kijkje in het Parkroadcafe te Den Haag

Leden van de Ondernemers Sociëteit Scheveningen (OSS), Het Haagsche Huis (HHH) en De Haegsche Duym (HD), die afgelopen week op maandag 26 juni jl. niet zijn geweest, weten niet wat ze hebben gemist.

Enige beelden voegen wij hierbij om een indruk van deze avond te krijgen.

Wij zijn door gastheer, Fred Zuiderwijk, gastvrij ontvangen. Een uniek plekje in het centrum van Den Haag. Hij heeft ons een rondleiding gegeven en een stukje historie over de oorsprong verteld. Tevens hebben we live-uitzendingen van Radio West bijgewoond. Ook was er livemuziek.

Deze avond, de laatste voor het zomerreces was voor ons een spectucalaire afsluiting van het eerste gedeelte van 2017.

De maanden juli en augustus geven ons de gelegenheid te beraden wat wij voor het tweede gedeelte van het jaar willen organiseren. We staan open voor ideeën, dus kom er mee ! Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de laatste maandag van september hopen we elkaar weer te ontmoeten.

Wij wensen alle leden van de OSS, Het Haagsche Huis en De Haegsche Duym een spetterende vakantie met heel veel genoegen en een stralende zon.

Het Bestuur OSS
Parkroad 4
parkroad
Parkroad 2
Parkroad 5

Ondernemers Sociëteit Scheveningen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , www.ondernemers-societeit-scheveningen.nl