briefhoofd_OSS

 


               

Van harte nodigen wij onze leden en belangstellenden uit voor de OSS bijeenkomst van maandag

29 februari 2016

van 19:00 - 21:30 uur

 

 

 

Groenendijk en kloppenburg

Op deze avond kunt u luisteren naar ons nieuwe lid Rens Kloppenburg van Advocatenkantoor Groenendijk & Kloppenburg met een presentatie over een actueel onderwerp:

Bestuurdersaansprakelijkheid:

Welk risico loop je als bestuurder persoonlijk aansprakelijk te worden gesteld en hoe voorkom je deze aansprakelijkheid.  

Maak tijd vrij, want dit interessante onderwerp beantwoordt ons inziens vele vragen.

Bestuurdersaansprakelijkheid betekent samengevat dat een bestuurder persoonlijk (in privé) aansprakelijk kan worden gehouden voor handelingen, die hij als bestuurder van een vennootschap heeft verricht.

Op 22 januari jl. stond in het NRC onder de kop “Bestuurders van bedrijven en van clubs lopen steeds meer risico op claims” dat bestuurders van bedrijven steeds vaker persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor schade, die is ontstaan door wanbestuur.

Het is dus van toenemend belang als bestuurder te begrijpen wanneer je aansprakelijk kan worden gesteld en hoe je deze aansprakelijkheid zo veel mogelijk kan voorkomen.

Rens Kloppenburg, advocaat aansprakelijkheidsrecht, zal tijdens deze avond de belangrijkste aspecten in dit kader belichten
Wij zien onze leden graag in grote getale bijeen

 

 

I.v.m. de catering verzoeken wij u uw komst door te geven aan

 

of telefonisch
06 47 02 71 69.

Wij zien uit naar uw komst,

Bestuur OSS
 

Arie Hofland,
Rolf Veringmeier
en Piet Vonk

OSS Locatie

Restaurant Noordzee Boulevard

Strandweg 183 - 187

2586 JM SCHEVENINGEN

29 februarie 2016

Ontvangst gasten :   19.00 - 19.30 uur

Aanvang presentatie :  19.30 uur

Aansluitend een gezellig samenzijn en napraten over  de gehouden presentatie en tevens mogelijkheid om te netwerken.               

Einde bijeenkomst:21.30 uur.

Kosten OSS Leden - Geen

Kosten niet-leden . Komt uw bedrijf voor het eerst kennismaken met de OSS, dan is 1 persoon gratis. Komt u met meerdere personen van het zelfde bedrijf of bent u al eerder geweest maar (nog) geen lid geworden dan bedragen de kosten € 20,00 p.p. Afrekenen op de avond zelf bij de penningmeester. Indien niet mogelijk, ontvangt u een nota. Het lidmaatschap van de OSS bedraagt slechts € 150,00 per jaar. 

Ondernemers Sociëteit Scheveningen, Zwolsestraat 45  2587 TX Scheveningen,      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , www.ondernemers-societeit-scheveningen.nl