HBC Indoor Golftoernooi

Graag nodigen wij u uit om tegen speciaal HBC  (Haagse Business Club) tarief deel te nemen aan dit toernooi voorafgaand aan het Nederlands Kampioenschap Indoor Golf. De winnaar van het bedrijventoernooi krijgt een wildcard voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap! Namens de sponsors van het toernooi zijn de volgende prijzen ter beschikking gesteld:

1e prijs: Een halfjaars bedrijfsabonnement voor 2 pers. t.w.v. €1500,00
2e prijs: Een maat shirt met stropdas t.w.v. €219,00
3e prijs: Een golfclinic voor 4 personen t.w.v. €150,00

De ontvangst is vanaf 14:00, de dag zal rond 18:00 afgesloten. Na ons programma organiseren de Euro Long Drivers een Longdrive wedstrijd waaraan u eveneens kunt deelnemen.

U kunt zich als bedrijf inschrijven met 1 tot 4 personen. Voor deelname aan het toernooi is het bezit van een geldig GVB niet verplicht. De kosten voor deelname bedragen normaal €150,00 p.p., doordat de Haagsche Business Club een stukje van de organisatie op zich neemt kunnen wij u deelname aan dit toernooi aanbieden voor €135,00 p.p. Een gedeelte van de opbrengst van het toernooi wordt geschonken aan een goed doel, de stichting Right to Play. Er wordt bovendien een veiling georganiseerd t.b.v. het goede doel.

U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, aantal deelnemers en de namen van de deelnemers of door te bellen naar 070-3000243. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging en het dagprogramma.
Wij hopen u vrijdag 20 maart bij Swingaway te verwelkomen!