Op verzoek van de organisatie van het ondernemersgala Den Haag wil het OSS bestuur u graag attenderen op de onderstaande netwerk bijeeenkomst 


Beste ondernemer, 

Het mooiste netwerkevenement van het jaar komt er weer aan. 

Dit wilt u niet missen;

het Ondernemersgala Den Haag.

Op zaterdag 28 maart 2009 is het weer zo ver.

Het wordt opnieuw een heel gezellig samenzijn en een netwerkevenement van formaat. Kijkt u maar even mee. De perfectie lokatie is het Atrium van het stadhuis van Den Haag dat ter beschikking is gesteld door het College van B&W. Zeshonderd gasten zullen genieten van culinaire hoogstandjes van Haagse topkoks, hoogstaand amusement en een aantal spectaculaire topsportverrassingen.  

Het Atrium wordt verbouwd tot een sfeervol restaurant. U wordt ontvangen met amuses en een aperitief, gevolgd door een viergangen diner, een loterij, optredens en een veiling. Na de koffie is het zeker nog niet afgelopen. Tijdens de after party kunt u gezellig napraten of dansen op de tonen van live muziek. Veel prominenten zijn in de zaal, zoals de burgemeester van Den Haag, Haagse wethouders, de President van Right To Play en oud topsporter Johann Olav Koss, topsporters en andere bekende Nederlanders.  

De opbrengst van dit galadiner gaat voor het derde jaar naar Right To Play, die daarmee driejarig project in Sudan financieren. Vorig jaar brachten de Haagse ondernemers circa € 250.000,- bij elkaar. Een perfect voorbeeld van maatschappelijk Haags ondernemen. Voor uw gasten en uzelf zijn er ronde tafels voor 10 of 12 personen beschikbaar. Een tafel voor 10 personen kost € 3.950,- exclusief B.T.W., inclusief vijf parkeerkaarten in de parkeergarage onder het stadhuis, alle dranken (o.a. een subliem wijnarrangement), het viergangen diner met amuses verzorgd door topkoks, koffie / thee en de after party. Rond 01.00 uur is het gala ten einde. U kunt uw tafel(s) nog specialer maken door een van de sportambassadeurs van Right to Play aan uw tafel uit te nodigen. De prijs voor een tafel met topsporter en tien andere gasten bedraagt € 4.950,-.  

Bestel nu uw tafel(s) door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie of speciale wensen kunt u ook contact met ons opnemen via dit e-mail adres.

 

Reageer snel want direct nu zijn al bijna 20 tafels verkocht.
Boeken kan ook on-line via www.ondernemersgaladenhaag.nl
 

Namens de organisatie, 

Wilbert Stolte
Voorzitter 

Meer informatie over Right to Play vindt u op: www.righttoplay.nl