BN Event

B & N Event Services

Frankenslag 159
2582 HK Den Haag
tel. 070-3552661
fax 070-3229426

www.bnevent.nl

B&N Event Services

Wilt u een nieuw product of dienst introduceren?
Is er iets te vieren? Of heeft u klanten of personeelsleden die u eens een groot plezier wilt doen? Goed idee! Nu nog de organisatie …………

B&N Event Services biedt u alle mogelijkheden!
B&N Event Services houdt zich bezig met het bedenken en organiseren van evenementen en gelegenheidsfeesten. Klein- of grootschalig, binnen- of buitenshuis, op het water, in de lucht of met beide benen op de grond, u kunt de gehele organisatie van uw evenement aan ons overlaten. Behalve organisatietalent heeft ons team ook een flinke dosis creatieve energie in huis. Wij helpen u graag en goed om uw eigen ideeën uit te voeren of laten met alle plezier onze creativiteit op die ideeën los.

Maak het u makkelijk!
Een passend programma opzetten, een geschikte locatie boeken en offertes vergelijken kost veel tijd en ‘gedoe’. Door B&N Event services in te schakelen worden deze zaken efficiënt en professioneel afgehandeld. Wij gaan voor u aan de slag, zodat u zich kunt concentreren of datgene waar u goed in bent.
Het hoeft niet meer te kosten!
Een hoog budget is geen garantie voor het slagen van een evenement. Door onze lange ervaring met de organisatie van uiteenlopende evenementen- in en buiten Nederland- weten we wat er te koop is en voor welke prijs. Originaliteit en oog voor prijs-kwaliteitverhouding vinden wij net zo belangrijk als u. Wij houden uw kostenplaatje dan ook goed in de gaten.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
Wij komen graag bij u langs voor een nadere kennismaking en zullen u zeker overtuigen van onze toegevoegde waarde.
Aan u de uitdaging om ons te bellen B&N Event Services
070 – 355 26 61