ondernemersplein

Geachte relatie,

Graag nodigen wij u uit voor het OndernemersPlein. Op 22 en 23 september is het Plein the place to be voor ondernemers.

Het OndernemersPlein bevat bekende en nieuwe, verrassende programmaonderdelen voor ondernemend Den Haag, waaronder: 

  • Het OndernemersOntbijt
  • Top Sprekers Jort Kelder & Ben Woldring
  • De Rabo Powerlunch
  • De uitreiking van de Zilveren Ooievaar 2009 (inclusief diner)

Daarnaast kunt u zich aanmelden voor bijzondere workshops, verrassende ontmoetingen met de captains of industry (LEFfelen met...), een symposium over de samenwerking tussen onderwijs, overheid en bedrijfsleven en een feestelijke ronde langs de businessclubs (Business in Clubs).

U dient zich voor elk onderdeel afzonderlijk aan te melden via deze link. Deelname is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en beschikbare capaciteit. U kunt zich aanmelden t/m 14 september 2009.

23 september 17:00 - 19:00 uur Businessclub meeting 'Business in Clubs'

Onderstaande businessclubs presenteren zich tijdens de Businessclub meeting:

  - Business to Business ADO Den Haag - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  - Haagsche Business Club - VBM Businessclub
  - Haagse Communicatie Kring - VNO-NCW West
  - Haagse Vrouwenzaken - Women's Business Initiative International


Bent u nog geen lid van één van bovenstaande businessclubs en wilt u graag kennismaken, meldt u dan aan voor een feestelijke ronde langs de deelnemende clubs. Leden van de OSS kunnen zich aanmelden voor de "Business in Clubs'  door het versturen van een mail naar het OSS secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Niet-leden kunnen zich aanmelden voor de 'Business in Clubs via deze link. U vindt de OSS bij café De Eeuwige Jachtvelden op het Plein.

Het OndernemersPlein is een initiatief van de gemeente Den Haag en de Rabobank Den Haag en omgeving en is een gezamenlijke investering in Den Haag als meest MKB-vriendelijke stad in Nederland.

Tot op het OndernemersPlein!
Namens de samenwerkende partners van het OndernemersPlein