Uitnodiging

Van harte nodigen wij ondernemers op en rond Scheveningen uit voor de OSS bijeenkomst van maandag

23 februari 2015

van 19:00 - 21:30 uur

 

MJB advies

Het bestuur is verheugd dat wij u deze avond mogen voorstellen aan Maja Bergman van MJB Advies, www.mjbadvies.com.

Maja Bergman: "De naam zegt het al. Ik geef advies. Mijn adviezen gaan altijd over arbeid en gezondheid en over duurzame inzetbaarheid. Ik voer voornamelijk gesprekken met werknemers en werkgevers binnen verschillende bedrijven en maak daar indien nodig een verslag van. Ik wil jullie iets meer vertellen over de inhoud van mijn werk en doe dat op 24 februari 2015. Om advies te geven heb ik geen bedrijfsruimte nodig. Ik werk altijd bij de klant in huis. Ik heb dus geen eigen bedrijfsruimte. Ik heb collega ondernemer Alexander Jungschlager bereid gevonden om jullie te ontvangen in zijn bedrijfsruimte."

 I.v.m. de catering verzoeken wij u uw komst door te geven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-24623008.

Wij zien uit naar uw komst,
vriendelijke groet en goede zaken,

Mariska van den Berg
Piet Vonk

OSS Locatie 23 februari 2015

PUUR eten & drinken
Gentsestraat 9
2587GK Den Haag
www.puurscheveningen.nl

Kosten OSS Leden - Geen

Kosten niet-leden - Komt uw bedrijf voor het eerst kennismaken met de OSS, dan is 1 persoon gratis. Komt u met meerdere personen van het zelfde bedrijf of bent u al eerder geweest maar (nog) geen lid geworden dan bedragen de kosten € 20,00 p.p.. Afrekenen op de avond zelf bij de penningmeerster. (Het lidmaatschap van de OSS bedraagt slechts € 150,00 p.p.p.j.)