31 maart t/m 2 april 2009- Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Ontdek de toekomst van parkeren op ParkeerVak 2009Met vele innovaties, praktische oplossingen en uitdagende thema’s

Wanneer parkeren voor u van belang is, mag u ParkeerVak 2009 niet missen. Het aantal auto’s in Nederland groeit met de dag terwijl ook de behoefte aan mobiliteit toeneemt. Ruimte wordt schaarser en kostbaarder. Nieuwe oplossingen zijn noodzakelijk om een antwoord te geven op deze continue groei.
 
ParkeerVak is de enige vakbeurs in Nederland die hier gericht op inspeelt. Dat parkeren een belangrijk vakgebied is heeft het succes van de vorige editie van ParkeerVak in 2007 reeds bewezen. De komende editie van ParkeerVak bouwt verder aan dit succes, met 7.000 m² aan parkeerideeën, bijzondere exposities, boeiende voordrachten en praktijkgerichte workshops van gebouwde parkeervoorzieningen tot straatparkeren, voor auto én tweewieler.

Niet voor niets is dit tweejaarlijkse event dé ontmoetingsplek voor professionals binnen gemeenten, de parkeersector, de aannemerij, projectontwikkeling, de architectuur, het facilitair management, installatie, vastgoedbeheer en Verkeer/vervoer. ParkeerVak biedt u de kans om ongedwongen op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, technische innovaties, praktische oplossingen en veranderende regelgeving op parkeergebied. 
Kijk voor alle informatie over de deelnemers, het volledige programma én uw gratis voorregistratie op www.parkeervak.nl.Korte berichten
De toekomst van parkeren in uitdagend programma
Lees verder

Vexpan Parkeergarage Award en ParkeerVak Innovatieprijs

Lees verder

Aandacht voor Ondergronds Parkeren 

Lees verder

ParkeerVak loopt voorop met vele innovaties

Lees verder

Compleet aanbod van standhouders
Lees verder 

Mis ‘t niet
Wij nodigen u hierbij van harte uit voor een bezoek aan ParkeerVak 2009, die plaatsvindt van dinsdag 31 maart t/m donderdag 2 april in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Vanaf heden kunt u zich voorregisteren, zodat u kosteloos een bezoek kunt brengen aan vakbeurs ParkeerVak 2009.

Klik hier voor om u voor te registeren

Graag tot 31 maart, 1 april of 2 april a.s.

Met vriendelijke groet,
Vexpan, Platform voor Parkeren in Nederland

Drs Hans W.J.A. Brugmans
Voorzitter
 


 
  
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.