Check hier de nieuwe INCLUSIEF

UITNODIGING WERKCONFERENTIE

Kansen geven, kansen nemen op de arbeidsmarkt

6 maart 2014, 14.00 – 17.30 uur

Locatie: Museum voor Communicatie

Programma en aanmelden: klik hier

De Haagse samenleving is heel divers. En dat geldt ook voor de arbeidsmarkt. Steeds meer werkgevers zien hier de voordelen van. Deze inclusieve werkgevers benutten het talent op de Haagse arbeidsmarkt maximaal en hun organisaties zijn een afspiegeling van de samenleving. Inclusiviteit staat daarmee voor kansen geven én kansen nemen.

Bent u directeur, leidinggevende of HR-professional of een andere geïnteresseerde en wilt u meer weten over de kansen die een inclusieve Haagse arbeidsmarkt uw organisatie biedt? Dan bent u van harte uitgenodigd voor de werkconferentie Kansen geven, kansen nemen op de arbeidsmarkt.

Kansen zijn er genoeg. Manieren om deze te benutten ook. Deze komen tijdens de werkconferentie volop aan bod. Check-in met corporate antropologe en diversiteitsexpert Jitske Kramer. Neem deel aan een interactieve discussie met andere werkgevers en Haagse wetenschappers. Krijg inzicht in de laatste ontwikkelingen en trends op de Haagse arbeidsmarkt en volg workshops over het benutten van verschillen, de dynamiek van diversiteit en het selecteren zonder vooroordelen. De middag vindt plaats onder leiding van schrijver en tv-presentator Abdelkader Benali.

Aanmelden voor de werkconferentie kan via www.denhaaginclusief.nl/werkconferentie. Hier vindt u ook het volledige programma van de middag. Deelname aan de conferentie is gratis. Mocht u mensen in uw netwerk kennen voor wie deze werkconferentie ook interessant is, stuur deze uitnodiging dan vooral door.

Ik kijk er naar uit u te mogen verwelkomen op 6 maart,

Met vriendelijke groet,

Marnix Norder


Wethouder Stadsontwikkeling, Volkshuisvesting en Integratie, Gemeente Den Haag
Voorzitter Platform Den Haag Inclusief

Check ook onze website: www.denhaaginclusief.nl

U ontvangt deze mail omdat u opgenomen bent in het relatiebestand van Den Haag Inclusief,
of omdat u bij één of meerdere bijeenkomsten van Den Haag Inclusief aanwezig was.