Graag nodigen Guram Kochibrolashvili (CEO, KochiToon Innovations BV) en Sander van Loon (CEO, Van Loon Chemical Innovations BV) u uit de presentatie bij te wonen van hun nieuw ontwikkelde producten (patent pending) voor de onderhoudsbranche, restaurateurs en doe-het-zelvers: universeel reparatiemiddel 1toFILL en de universele lijm SuperVast ten behoeve van traditionele materialen voor de bouw en kunst: hout, glas, steen, baksteen, beton, ijzer, zink, koper, aluminium. 

Voor informatie over van 1toFILL verwijzen wij naar onze website www.1tofill.com. Alles wat daar beschreven is over dit innovatieve vulmiddel, geldt ook voor de lijm SuperVast. De reden waarom 1toFILL en SuperVast o.i. uiterst geschikt zijn voor schilders en restaurateurs en voor het onderhoud van (historische) gebouwen is, dat ze de dampen doorlaten en zich perfect integreren met het materiaal, waarin ze werden toegepast. Dankzij deze eigenschap krijgen vochtstromingen in de met 1toFILL opgevulde en/of met SuperVast gelijmde objecten geen kans om met een barrière, die de meerderheid van de bestaande, dampondoorlatende, hydrofobe lijmen / vulmiddelen vormen, in botsing te komen met als gevolg vochtophoping, barsten en een langzame afbraak van het object.

Bovendien bezitten 1toFILL en SuperVast een ijzersterke hechting (tot wel 82 kg /cm2), en 1toFILL is goed schuurbaar, vult de gaten en barsten van iedere grotte in maximaal twee keer op en is overschilderbaar met iedere verf. Last but not least: ze zijn op waterbasis, bevatten geen giftige agressieve middelen en ze zijn reukloos. 1toFILL en SuperVast zijn uiterst geschikt voor doe-het-zelvers vanwege de niet giftige samenstelling op waterbasis, verwerkingsgemak en de universele toepasbaarheid in combinatie met een minimale voorbereiding. Gezien de unieke eigenschappen van deze producten, willen wij graag een toelichting geven op de technologie en met name het praktisch gebruik.

De presentatie vindt plaats op 18 februari 2014, aanvang 14.00 uur.

Locatie presentatie: Science Park 406 (auditorium begane grond), 1098 XH Amsterdam

Locatie VLCI laboratorium: Science Park 408, 1098 XH Amsterdam.

Programma:
14.00 – 14.30 Inloop, koffie, frisdrank.
14.30 – 15.00 Lezing van Guram Kochi en Sander van Loon: ‘Het temmen van de grootste boosdoener van de bouw’.
15.00 – 15.30 Beantwoorden van vragen. 15.30 – 16.00 Bezichtiging van het laboratorium van Sander van Loon.
16.00 – 16.45 Demonstratie van de uitgeharde samples van 1toFILL en SuperVast en applicatie van 1toFILL en Super- Vast op verschillende materialen en constructies, waaraan de aanwezigen ook kunnen deelnemen.
16.45-17.00 Een kort afsluitend woord van Guram Kochi.

De aanwezigen ontvangen twee halve kilo emmertjes per persoon van respectievelijk 1toFILL en SuperVast.

Netwerk borrel in het restaurant Meat & Eat op de begane grond Science Park 408. Aanmelding vereist: emailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deelname is gratis Meenemen voor de demo, indien gewenst: 2 plamuurmessen N.B. er is plaats voor 20 personen. Reservering is op volgorde van aanmelding. Degenen die een gereserveerde plaats hebben, krijgen hier tijdig bericht van.

Mobiel Sander van Loon: 06 50874415; tel. lab.: 020 4685657
Mobiel Guram Kochi: 06 149 88 056; tel.: 070 352 15 65

Met vriendelijke groet,

Guram Kochibrolashvili MSc en Sander van Loon MSc