Editie 2014: maandag 21 april

Minerva met speedboot

Ook dit jaar zal het watersportseizoen in Scheveningen feestelijk geopend worden! Deze keer in een nieuw jasje gestoken: als SAIL evenement voor iedereen toegankelijk.

Op tweede paasdag, 21 april, zullen diverse watersportbedrijven in en rondom de haven van Scheveningen hun activiteiten aan het publiek tentoonstellen en de mogelijkheid tot meedoen bieden. Voor jong en oud zal er van alles te beleven zijn, binnenkort vindt u een uitgebreid programma op deze website.

Het evenement sluit aan bij de Week van de Watersport, die voor het eerst in Nederland georganiseerd wordt onder het motto ‘Iedereen het water op !’.

 

4e Opening Watersportseizoen Scheveningen

Dit initiatief is genomen als tegenhanger van de Opening van het Strandseizoen, zodat ook de haven en de watersport aan het begin van het seizoen onder de aandacht van de particuliere en zakelijke klant gebracht worden.

Watersport biedt namelijk privé veel plezier, maar is ook een ideale achtergrond voor relatie-evenementen, bedrijfsuitjes, familiedagen of personeelsfeesten. Heerlijk samen het water op, ontspannen en toch actief, en voldoende tijd om met elkaar bij te praten, te dineren of informeel te brainstormen. Duurzaam en maatschappelijk verantwoordhttp://www.openingwatersportseizoen.nl/

Locatie : Watersport bedrijven Scheveningen Haven, 2e Haven
Contact : http://www.openingwatersportseizoen.nl/