OSS te gast bij Monuta t Statenhuys

Beste leden en relaties van de OSS,

Van harte nodigen wij u uit voor een interessante bedrijfspresentatie en aansluitend een gezellige netwerkmeeting.

Het bestuur van de OSS is verheugd, dat Sabina Opstal en Simona Panneman van Monuta 't Statenhuys, Statenlaan 78, op maandag 29 september van 19:00 - 21:30 uur onze gastvrouwen en gast locatie zijn.

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-24623008

Met vriendelijke groet en goede zaken,
Mariska van den Berg
Piet Vonk

OSS te gast bij monuta 1

UITNODIGING

Wij zijn Sabina Opstal en Simona Panneman. Wij zijn al enige jaren uitvaartverzorger in de regio Den Haag e.o. Sinds kort hebben wij een nieuwe uitdaging te weten, zelfstandig ondernemen in loondienst voor Monuta ’t Statenhuys
Wij zijn hier beiden erg enthousiast over en willen u daar

graag over vertellen op maandag 29 september. Wij nodigen u daarom van harte uit in ons pand aan de Statenlaan 78 te Scheveningen. U kunt binnenlopen vanaf 19 uur en om 19:30 uur willen wij graag ons enthousiasme met u delen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Tevens zal onze huisbloemist deze avond een leuke verassende toevoeging voor ons verzorgen.

 

Wij kijken uit naar uw komst!

Sabina Opstal
Simona Panneman
Uitvaartverzorgers 070-3065454

OSS te gast bij monuta 2

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen is de business to business sociëteit op Scheveningen. De ondernemers Sociëteit Scheveningen is in 2000 opgericht met het doel elkaar te leren kennen, met elkaar zaken te doen en elkaar te ondersteunen. De regelmatig geplande bijeenkomsten worden gekenmerkt door de zakelijk instelling, welke ook een sociaal tintje dragen. Het zogenaamde “netwerken” speelt daarbij een steeds belangrijkere rol. Het elkaar toespelen van de bal zal de komende tijd voor een ieder van ons van essentieel belang zijn.