Geacht bestuur,

Graag nodigt het Haags Kwartier Scheveningen van de VVD Den Haag u en de leden van Ondernemers Sociëteit Scheveningen uit voor een brainstormsessie op dinsdag 10 december, vanaf 20.00 uur in Het Kalhuis (Badhuisstraat 177).

De Haagse VVD heeft de afgelopen jaren in het stadsbestuur zichtbaar een stempel gedrukt op een veilig, bloeiend en leefbaar Den Haag en is vastberaden dit te blijven doen. De komende jaren zet de partij zich volop in voor Scheveningen. Er is immers nog veel te doen. De Noordboulevard heeft niet de inrichting die u van een moderne badplaats mag verwachten. Het gebied direct achter de kustlijn – van Belgisch Park tot Renbaankwartier tot Dorp tot Havenkwartier – heeft een flinke impuls nodig. De openbare leefruimte is daar op te veel plekken nog rommelig en ‘versleten’. 

De VVD komt daarom met het programma ‘De kust gezond’ waar ieder jaar 6 miljoen euro extra naar Scheveningen toe gaat. Een stevig, langjarig programma met ambitieuze en concrete doelen. Welke doelen moeten volgens u in het programma worden opgenomen? Waar ondervindt u als ondernemer drempels? Waar liggen kansen? Kortom, op welke manier realiseren we voor u een gunstig ondernemersklimaat op Scheveningen? 

Laat het ons weten! 

Na een korte inleiding door Martin Wörsdörfer (fractievoorzitter VVD Den Haag) bespreken we graag uw ideeën. 

Wij hopen u op dinsdag 10 december te mogen begroeten en horen graag of u bij de brainstormsessie aanwezig zult zijn. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn dan kunt u eventueel uw ideeën met ons delen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons!

Hartelijke groet, 

Martin Wörsdörfer (06-53908591)

Fractievoorzitter VVD Den Haag

Bernadette van der Wal

Voorzitter Haags Kwartier Scheveningen