Geachte genodigde,

VVS - Strandbeurs

De badplaats Scheveningen liet in de zomer van 2013 weer zien waar het goed in is en waarom het de grootste kustplaats in Noord-Europa is. Miljoenen bezoekers werden op hun wenken bediend en genoten van zon, zee, strand en horeca. Daarnaast genoten honderdduizenden bezoekers van het Scheveningse vuurwerkfestival, een schitterend spektakel. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een optimale samenwerking tussen Scheveningse ondernemers en leveranciers. Juist daaruit ontstaat een onderscheidend product dat Scheveningen zo krachtig en bekend maakt.

Ook deze winter, in de aanloop naar de zomer van 2014, organiseert de VVS haar jaarlijkse Strandbeurs in het Kyocera stadion van ADO Den Haag. Door deze beurs houdt u uw netwerk optimaal. Bestaande relaties nodigt u uit en nieuwe, potentiële klanten kunt u hier ontmoeten.

Dit maakt deelneming of een bezoek aan deze beurs zeer interessant.

Wij zien u dan ook graag tijdens de VVS-beurs op maandag 10 februari 2014 van 12.00 - 17.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de VVS, Jan Scholtes, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kyocera-Stadion ADO Den Haag Haags Kwartier 55 2491 BM Den Haag

RSVP voor 31/01/14 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.