Ondernemers Sociëteit Scheveningen

Van het Bestuur
p/a Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betreft: Kerstdiner 2008

                                                                                              Scheveningen, 20 november 2008

Geachte Leden, Donateurs en genodigden,

De vernieuwde Ondernemers Sociëteit Scheveningen (OSS) bestaat bijna een jaar. Mede dankzij uw medewerking heeft onze sociëteit in het afgelopen jaar laten zien dat de ondernemers op Scheveningen en/of de Scheveningse ondernemers Scheveningen en het ondernemerschap hoog in het vaandel hebben staan. De bijeenkomsten in ons stamcafé ‘De Albatros’ waren vanaf het begin een groot succes. ‘Netwerken op Scheveningen’ was vanaf het begin het uitgangspunt, maar al spoedig bleek dat de OSS, beter gezegd uw OSS, voor ons allen een ondersteuning was in het ondernemerschap. Wij leren van elkaar en wij hebben elkaar nodig en misschien kunnen wij elkaar in de toekomst nodig hebben. Kortom dit waren in het kort de gedachten die bij tal van ondernemers leefden. Maar al spoedig bleek dat de OSS meer was dan alleen een gezellig samenzijn een keer per maand. Informatie en documentatie, maar soms ook een antwoord op de vraag of de vragen die bij ons ondernemers leefden. De OSS stond voor ons klaar zonder winstbejag, zonder pretenties. Met een minimum aan kosten. Voor elkaar en met elkaar; samen ondernemen op Scheveningen. Je stem laten horen, weten dat jij en/of je onderneming belangrijk is. Het begin is er. Nu samen verder.

Het bestuur is gematigd optimistisch en tevreden met de behaalde resultaten in het afgelopen jaar.

Graag wil het bestuur in de eerste plaats de leden bedanken voor hun inzet. En in de tweede plaats is een woord van dank aan de initiatiefnemers van het eerste uur Berk Accountants en Rob Andeweg zeker terecht.

kerst

Uitnodiging voor het   

OSS kerstdiner 2009

Op 15 december ontvangen we u graag met een drankje,  vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom, rond de klok van 19.30 uur vangt het kerstdiner aan. Dit jaar vieren we het OSS kerstdiner in een penthouse bij de succesvolle Scheveningse ondernemer, Rob van Hoogdalem, Dr. Lelykade 58, Scheveningen.

U kunt zich voor deelname aan het kerstdiner nog opgeven tot en met 10 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met het secretariaat Mariska van den Berg 06-24623008.
Heeft u al door gegeven of u wel of niet kunt deelnemen aan het OSS kerstdiner, dan verzoeken wij u vriendelijk om deze herinnering als niet verzonden te beschouwen .

Kosten voor deelname zijn € 45,00 p.p. inclusief drinken

Dresscode: nette feestelijke kleding (geen spijkerbroeken)


U en uw partner(s), vrienden, kennissen en familieleden zijn van harte welkom. Vereist is echter (Schevenings) ondernemersbloed.