Belangstellenden in Scheveningen,

Op 3 juni a.s. organiseert de Vereniging Politieke Partij Scheveningen een bijeenkomst. Iedereen die geïnteresseerd is in het item Scheveningen is vanaf 19.30 uur welkom in ‘t Spuigat aan de Kranenburgweg.

Graag willen we die avond met u van gedachten wisselen over de toekomst van de Politieke Partij Scheveningen. We kiezen er voor een open avond te organiseren waar alle belangstellenden welkom zijn.

Doel van de bijeenkomst is te bepalen of er binnen Scheveningen nog voldoende draagvlak is voor een Scheveningse Politieke Partij. Het zal u niet ontgaan zijn dat de partij een moeilijke periode achter de rug heeft. De breuk met het raadslid van de partij en de daaruit voortvloeiende negatieve publiciteit hebben hun sporen nagelaten.

Het bestuur heeft er voor gekozen niet de weg van de publiciteit te bewandelen maar wil wel inventariseren of er voldoende belangstelling bestaat om weer mee te doen aan de verkiezingen van 2014. Indien dat het geval is, is het van het grootste belang dat gemotiveerde personen zich aanmelden om de berg werk die met verkiezingen gemoeid is te verzetten.

Daarbij komt dat de leden van het huidige bestuur door persoonlijke omstandigheden niet in staat zijn volledig te functioneren. Uitbreiding van het bestuur is dan ook hoogst noodzakelijk.

We hopen dat er voldoende personen zijn om de uit te voeren taken op zich te nemen.

Tot 3 juni.

Consumpties tijdens de bijeenkomst zijn voor eigen rekening met uitzondering van de eerste kop koffie/thee. Hiervoor ontvangt U een consumptiebon.

U kunt zich via de e-mail aanmelden voor deze bijeenkomst. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met vriendelijke groet,

bestuur van de vereniging Politieke Partij Scheveningen

PPS