Beste business club,

 

Op 20 juni a.s. vindt voor de tweede maal MovedBy plaats. Hét congres over maatschappelijk betrokken ondernemen in Den Haag. Het thema van 2013 is succesvol én betrokken ondernemen in Den Haag: een prima deal!

2013-06-20 movedby

 Aanmelden voor deze bijeenkomst via http://www.movedby.org/

Succesvol én betrokken ondernemen in Den Haag - Een prima deal

Impact investment. Social Impact. Social Return On Investment. Sustainability. Veel verschillende termen voor hetzelfde vraagstuk: hoe kan ik als bedrijf zowel financieel als maatschappelijk rendement genereren? Veel bedrijven proberen het, slechts weinig slagen erin. Het MovedBy congres 2013 laat u zien hoe deze twee werelden voor u kunnen samengaan.

In de huidige realiteit waarin ondernemers en hun organisaties voor efficiency en effectiviteit moeten gaan is een goede omgeving cruciaal. 

Een goede omgeving waarin een ondernemer rendeert, geeft ook een meerwaarde aan de Haagse samenleving omdat een onderneming en zijn omgeving samen nu eenmaal krachtiger zijn dan ieder voor zich.

Een sociaal en economisch krachtig Den Haag, klinkt goed, maar waar haalt u goede en innovatieve ideeën vandaan? Hoe zorgt u ervoor dat het ook voordelig is voor uw organisatie? Waar vindt u de juiste partners? Kortom waar begint u? 

MovedBy is hét congres dat succesvol ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid met elkaar verbindt. Ga in gesprek met de sprekers op MovedBy. Zij vertellen u hoe zij de laatste trends op het gebied van betrokken ondernemerschap succesvol combineren met hun bedrijfsstrategie, governance, prestaties en toekomstperspectieven.

 

Locatie MovedBy 2013

MovedBy vindt op 20 juni 2013 plaats in het hoofdkantoor van ANWB - Wassenaarseweg 220 - Den Haag.

 

Initiatiefnemers

De Slinger Den Haag, PEP Den Haag en De Gemeente Den Haag organiseren op 20 juni 2013 voor de tweede maal MovedBy. 

 

Sprekers 

Sprekers en deelnemende partijen zijn o.a.: Guido Woerkom van de ANWB, Fons de Poel, David Huse van London Olympics, Wethouder Karsten Klein, PwC, Tebodin, Shell, Kirkman Company, VNO-NCW.

 

Wat is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?

MBO staat voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. MBO is een verzamelnaam voor de activiteiten en investeringen die een bedrijf doet in de (lokale) samenleving voor specifieke doelgroepen of maatschappelijke doelen, die niet direct te maken hoeven te hebben met de bedrijfsactiviteiten. De activiteiten zijn gericht op het leefbaar maken en houden van de lokale samenleving, waarvan het bedrijf en haar medewerkers deel uitmaken.

 

Kosten

Deelname aan het congres kost €95,-