Uitnodiging

OSS netwerk borrel

van maandag 30 september 2013

Danny Verbaan 

 

Het OSS  bestuur is verheugd dat wij u op de eerste avond na de zomer breek mogen voorstellen aan onze gastspreker Danny Verbaan.
Gastvrouw van deze avond is Karin Oudshoorn van Vrolijk Tent en zeilmakerij.

 

De meeste ondernemers maken veel mee en hebben daarom een bijzonder verhaal te vertellen. ‘Jij zou eens een boek over je leven moeten schrijven,’ krijgen ze geregeld te horen. Het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Oud-journalist Danny Verbaan kan in die gevallen in de arm worden genomen, want het schrijven van biografieën behoort tot de belangrijkste activiteiten van zijn bureau voor tekstproducties. Op dit moment werkt hij aan een boek over Maison Kelder (van de hazelnoottaart!). Eerder schreef hij het levensverhaal van Jan Verkaart. Ook heeft hij veel boeken over de geschiedenis van Scheveningen en Den Haag op zijn naam staan.

Danny Verbaan schrijft ook toespraken voor de gemeente Den Haag en verzorgt met zijn bureau W5 Trainingen workshops over media en communicatie; deze zijn bedoeld voor bedrijven die hun omzet willen vergroten. Eerder werkte Danny Verbaan vierentwintig jaar als journalist bij de Haagsche Courant en AD Haagsche Courant.

Tijdens zijn voordracht vertelt hij over zijn activiteiten, waarbij hij met name ingaat op zijn aanpak bij het schrijven van biografieën. Deze zijn bedoeld voor een breed publiek, dus ook voor lezers die de hoofdpersoon niet kennen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Locatie

Grandcafé Dap & Co
Schokkerweg 39 (2e haven)

Programma

19:00 - 19:30 uur Inloop

19:45 - 20:115 uur Welkom en presentatie Danny Verbaan

20:30 - 21:30 uur borrelen en netwerken

Kosten
Leden gratis

Kosten niet-leden
€ 20,00 p.p. (Het lidmaatschap van de OSS bedraagt slechts € 150,00 p.p.p.j.)
Komt uw bedrijf voor het eerst kennismaken met de OSS, dan is 1 persoon gratis.

Wij zien uit naar uw komst en een gezellige avond.

Met vriendelijke groet en goede zaken,

Mariska van den Berg
Piet Vonk


De Ondernemers Sociëteit Scheveningen is de business to business sociëteit op Scheveningen. De ondernemers Sociëteit Scheveningen is in 2000 opgericht met het doel elkaar te leren kennen, met elkaar zaken te doen en elkaar te ondersteunen. De regelmatig geplande bijeenkomsten worden gekenmerkt door de zakelijk instelling, welke ook een sociaal tintje dragen. Het zogenaamde “netwerken” speelt daarbij een steeds belangrijkere rol. Het elkaar toespelen van de bal zal de komende tijd voor een ieder van ons van essentieel belang zijn.