Uitnodiging

voor de OSS borrel

van maandag 25 maart 2013

Presentatie West Gedenktekens

Het bestuur is verheugd dat wij u mogen voorstellen aan Rolf Veringmeier van West gedenktekens als gastspreker van deze avond.

West Gedenktekens maakt in opdracht van de stichting Schevenings Vissernamen Monument voor de Nieuwe Boulevard het monument met daarop de namen van op zee gebleven vissers. Dit monument zal in april/mei 2013 ter hoogte van de Keizerstraat worden geplaatst..

Rolf Veringmeier zal ons middels een powerpointpresentatie en een korte film informeren over de tot standkoming van dit monument. Van de winning van het graniet in India tot en met het plaatsen op de boulevard.

Locatie

Grandcafé Dap & Co
Schokkerweg 39 (2e haven)

Programma

19:00 - 19:30 uur
Inloop

19:30 - 20:30 uur
Welkom
Presentatie Rolf Veringmeier

20:30 - 21:30 uur
borrelen en netwerken

 

Kosten
Leden gratis

Kosten niet-leden
€ 20,00 p.p. (Het lidmaatschap van de OSS bedraagt slechts € 150,00 p.p.p.j.) Komt uw bedrijf voor het eerst kennismaken met de OSS, dan is 1 persoon gratis.

Wij zien uit naar uw komst en een gezellige avond.

Met vriendelijke groet en goede zaken,

Mariska van den Berg
Piet Vonk

 

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen is de business to business sociëteit op Scheveningen. De ondernemers Sociëteit Scheveningen is in 2000 opgericht met het doel elkaar te leren kennen, met elkaar zaken te doen en elkaar te ondersteunen. De regelmatig geplande bijeenkomsten worden gekenmerkt door de zakelijk instelling, welke ook een sociaal tintje dragen. Het zogenaamde “netwerken” speelt daarbij een steeds belangrijkere rol. Het elkaar toespelen van de bal zal de komende tijd voor een ieder van ons van essentieel belang zijn.