Uitnodiging

voor de OSS borrel

van maandag 28 januari 2013

Traditie getrouw stellen we op de eerste OSS bijeenkomst van het jaar, het programma voor het komende jaar vast.

In de afgelopen jaren hebben we voornamelijk van en over de crisis gehoord. Bedrijven die het moeilijk hebben of zelfs failliet gaan. Het veranderde koop gedrag van de consument en de daaruit voortvloeiende moeilijkheden voor de detailhandel. Welke rol de banken en de media in de crisis hebben gespeeld en hoe ons staande te houden in deze voor velen moeilijke tijd. Belangrijke onderwerpen, zeker. Maar we worden de crisis wel een beetje zat.

Dit jaar willen wij ons dan ook richten op succesverhalen, bedrijven die met ons delen hoe zij in deze veranderende tijden florerend zijn gebleven / geworden. Wellicht een bedrijfs uitje in een andere wijk van Den Haag. En leuke dingen om te doen. Ontspanning, plezier, zakelijke relaties onderhouden en kennismaken met andere ondernemers is dit jaar het thema van de OSS.

Graag nodigen wij je uit om samen met onze leden en introducees te bespreken welke gastsprekers wij dit jaar graag zouden willen ontvangen. En welk jaarlijks uitje ons leuk lijkt voor 2013.

Deze eerste borrel van het jaar wordt muzikaal omlijst door:

Marcel de Zoete, de zingende slager van Scheveningen

Locatie

Grandcafé Dap & Co Schokkerweg 39 (2e haven)

Programma

19:00 - 19:30 uur

Inloop

19:30 - 20:15 uur

Welkom

Kort voorstel rondje leden en introducees

Bepalen Goede Doel 2013 Het bestuur draagt www.stadsdeelscheveningen.nl en De Haagse Duim voor, andere doelen bespreken we graag met jullie op de bijeenkomst. Het doel met de meeste stemmen zal dit jaar € 500,00 ontvangen.

Samenstellen Programma sprekers In de loop van het jaar zijn er al een aantal mogelijke sprekers voorgedragen door onze leden. Dit zijn

Nieuwe Jonge ZZP’ers

Mick Keus Mick zijn vader is een echte Scheveninger en Mick heeft om de hoek van de Keizerstraat een studio waar hij van oude Levi's spijkerbroeken, op maat gemaakte broeken voor klanten maakt...

Joost den Gelder geeft voetbal clinics aan jonge jongens in vakanties en na schooltijd in Den Haag

Vincent Marshall Westwood

Mark Boulas heeft gestudeerd in Engeland en maakt video presentaties voor bedrijven

Succesvolle Ondernemers

Gerard Gerritsen Laarhoven Design http://www.laarhovendesign.nl/

Pim Hielkema (op locatie) Auto Schadebedrijf Wibu, Platinaweg 7, (loosduinen)

Gezondheid (mentaal / fysiek)

Yvette levenswerk

Ronald Good to be Fit

Veiligheid

Wi Su Ryu demonstratie

Gewoon leuk

Op de foto in Scheveningse dracht

Jaarlijkse Uitje 2013

20:15 - 21:30 uur

Borrelen en netwerken

Kosten Leden gratis

Kosten niet-leden € 20,00 p.p. (Het lidmaatschap van de OSS bedraagt slechts € 150,00 p.p.p.j.) Komt uw bedrijf voor het eerst kennismaken met de OSS, dan is 1 persoon gratis.

Wij zien uit naar uw komst en een gezellige avond.

Met vriendelijke groet en goede zaken,

Mariska van den Berg Piet Vonk

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen is dé business to business sociëteit op Scheveningen. De ondernemers Sociëteit Scheveningen is in 2000 opgericht met het doel elkaar te leren kennen, elkaar zaken toe te spelen en elkaar te ondersteunen. De regelmatig geplande bijeenkomsten worden gekenmerkt door de zakelijk instelling, welke ook een sociaal tintje dragen. Het zogenaamde “netwerken” speelt daarbij een steeds belangrijkere rol. Het elkaar toespelen van de bal zal de komende tijd voor een ieder van ons van essentieel belang zijn.