Titel

Internationale Markt

organisatie gemeente Den Haag
locatie World Forum Theater
datum 23 september 2012
tijden 13:00 - 17:00 uur

omschrijving

Een jaarlijks terugkerend evenement van de Haagse Brug is de Haagse Internationale Dag. Op deze speciale dag, dit jaar op zondag 23 september 2012, kunnen inwoners van Den Haag meer te weten komen over het werk van internationale organisaties, niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) en ambassades.

 

Internationale Markt in World Forum (13:00 – 17:00 uur)

Op de Internationale Markt in het World Forum kunt u meer dan 30 stands bezoeken, waar internationale organisaties, NGO’s en ambassades zich presenteren.

 

Graag willen wij u uitnodigen om aanwezig te zijn op 23 september om 13:00 uur bij de opening van de Internationale Markt door wethouder Marjolein de Jong. Zij zal kort spreken over Den Haag als Internationale Stad van Vrede en Recht en vervolgens zal zij het eerste zogenoemde patatje Vrede in ontvangst nemen. Vervolgens kunnen alle aanwezigen na de officiële opening tussen 13:00-13.30 uur zelf een heerlijk gratis patatje Vrede komen afhalen bij het World Forum.

 

Naast de Internationale Markt zullen ook internationale organisaties en ambassades hun deuren openen voor publiek en zal er een speciaal Verenigde Naties (VN) programma plaatsvinden. Meer informatie over deze programma onderdelen van de Internationale Dag kunt u vinden op onze website: www.internationaledag.nl

Aanmelden:

Wilt u aanwezig zijn bij de opening van de Internationale markt, stuur dan een e-mail met uw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Willem Post

www.denhaag.nl/haagsebrug

meer info www.internationaledag.nl