Beste MKB-ers,

Het eerste kwartaal van 2012 is alweer bijna voorbij en de lente is in aantocht! Ondernemers zijn druk bezig hun goede voornemens ten uitvoer te brengen. Het thema van de jaarlijkse MKB Den Haag voorjaarsborrel is dan ook: Ondernemen in 2020!

Op maandag 2 april om 16.00 uur ontvangen wij jullie graag in Binck Vijf Hoog op de 5e verdieping. Om 16.30 uur hebben wij, na een kort welkomstwoord door Gert van der Houwen, de primeur van de lancering van het nieuwe boek ‘Ondernemen in 2020’, waarin Haagse ondernemers, overheid en belangenorganisaties vooruit kijken naar de toekomst.

Het eerste exemplaar zal officieel worden overhandigd aan Wethouder Henk Kool, die aansluitend zijn visie met ons zal delen op dit onderwerp. Vervolgens is er volop de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje tot 18.30 uur te netwerken met collega-ondernemers.

Deze borrel wordt mede mogelijk gemaakt door incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn en Bakhuis Den Haag.http://www.mkbdenhaag.nl/