Uitnodiging Opening Watersportseizoen Scheveningen

Op Tweede Paasdag (9 april a.s.) organiseren wij in samenwerking met andere watersportondernemers in de Scheveningse haven voor de tweede keer de Opening van het Watersportseizoen Scheveningen.

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de officiële opening aan boord van de Minerva.

Programma:

12.30 Boarding van genodigden a/b Tall Ship Minerva

13.00 Feestelijke opening van het seizoen

13.15 Parade door de haven van diverse watersport activiteiten

14.15 Open Dag bij de deelnemende organisaties

Parade door de haven

Vanaf het dek van de Minerva is er eersteklas uitzicht op deze unieke parade die laat zien dat watersport mogelijkheden biedt voor privé en business. Demonstraties van de zeezeilschool en ribschool tonen opties voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook de potentie als teambuildingsuitje. De Aquila vaart met sportduikers die de Noordzee schoon houden i.s.m. Vereniging Kust en Zee, maar demonstreert ook een spectaculaire Sea Survival actie van Get Wet. Duurzaam en actief, de perfecte ingrediënten voor het moderne bedrijfsuitje. En snelle ribs geven een demo en tonen de adrenaline kick dit geeft ! Uitstappen aan dek van de Minerva, want daar gaat het verder met een informatiemarkt van alle watersportmogelijkheden in Scheveningen.

Kosten:
U ontvangt 2 consumptie munten bij boarding. Verdere consumpties kunt u aan de bar van de Minerva afrekenen.

De Minerva biedt u de mogelijkheid om kaarten a EUR 24,50 pp te reserveren voor een vaartocht met de Minerva, na de officiële opening, van 16.00 tot 18.00 uur (incl. borrelgarnituur, drankjes aan de bar af te rekenen). Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, gelieve daarom door te geven of u hiervan gebruik wilt maken.

Wij hopen u op tweede paasdag te ontmoeten en zien uw aanmelding graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Ondernemers Sociëteit Scheveningen

Mariska van den Berg

Piet Vonk