‐‐‐ MAAK HONDERDDUIZEND MENSEN BLIJ‐‐‐

zelfstandig naar het strand en naar de vloedlijn

 

Zaterdag 17 maart 2012 van 14 tot 16 uur bij Strandtent ‘De Waterreus’, Strandweg 3A Scheveningen

Minstens een kwart van de Haagse bevolking is al jaren niet meer in staat zelfstandig de zee te bereiken. Dit zijn meer dan honderdduizend mensen. Mensen die oud en slecht ter been zijn of een beperking hebben. In andere landen is dit probleem onderkend. Daar zijn voorzieningen getroffen om de bereikbaarheid van de zee voor iedereen mogelijk te maken. Dat moet in Den Haag dus ook kunnen. Laten we al die Hagenaars blij maken!

Om de mogelijkheden te onderzoeken en de voorzieningen die in aanmerking kunnen komen te presenteren, wordt op 17 maart een bijeenkomst georganiseerd. Dat is dan gelijk de opening van het strandseizoen 2012. Dus kom allen naar strandtent De Waterreus: u bent van harte welkom! De toegang is gratis, wij zorgen voor een hapje en drankje.

Programma

13.30 uur Inloop

14.00 uur Visie en schets mogelijkheden voor een algemeen toegankelijk strand. Door Edwin Graafland, directeur Voorall, belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking.

14.20 uur Presentatie van diverse hulpmiddelen voor bereikbaarheid van de zee voor mensen met een beperking. Door o.a. Robert de Kloe, coördinator toegankelijkheid gemeente Den Haag.

14.50 uur Discussie met de bezoekers

15.30 uur Borrel en napraten

Laat even weten of u komt, mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.