Jaarlijks overleggen we bij de januari bijeenkomst, wie we als gastspreker en met welk onderwerp dit jaar zouden willen ontvangen.

Twee onderwerpen zijn al besloten in het voorgaande jaar, de datum waarop deze presentaties zullen worden gehouden wordt nader overeen gekomen

Rederij groen, bedrijfspresentatie offshore

ABN-AMRO, De rol van de banken voor het mkb

Hier onder vindt u een aantal voorstellen. Geef d.m.v een mailtje aan, waar uw voorkeur naar uit gaat, of geef een ander onderwerp aan. Het bestuur zal in de loop van het jaar de agenda invullen n.a.v. uw wensen.

Bedrijfspresentatie: Burgerz

Een zeer goed lopende horeca gelegeheid met een eigen veestapel.

Werknemers: ziektebeleid

Een organisatie heeft behoefte aan vitale medewerkers. Vitale medewerkers hebben vanuit onderzoeken bewezen een lager percentage van uitval te realiseren en een hoger rendement in arbeidsproductiviteit.

Verhuur vastgoed aan particulieren

Verhuur gaat vaak prima,maar hoe kan ik me beschermen tegen slechte huurders?

Gemeente Den Haag: onernemersloket

Wat is het ondernemersloket en voor welke zaken kan ik hierbij terecht?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

U kent ongetwijfeld het systeem van microkredieten. Twee vliegen in één klap: u helpt collega-ondernemers duizenden kilometers verderop vooruit. En u heeft meteen een vehikel om uw MVO-plannen aan op te hangen. Zo'n microkrediet is investeringshulp in het klein, maar wel met grote gevolgen. Vraag het Cordaid Microkrediet. Als onderdeel van de wereldwijde Cordaid organisatie weten we hoe ondernemerschap inkomen en werkgelegenheid creëert, nieuwe consumptie aanwakkert en bijdraagt aan groei in de regio

Digitale media

Twitter, Hyves, facebook, Linkedin, wat doet het voor je bedrijf?

Brandweer

Wat is de invloed van de brandweer op het ondernemen? Hoe komen regels tot stand?

MKB Den Haag

Wat doet het MK Den Haag en waarom is het belangrijk dat (alle) mkb-ers zich hier bij aansluiten?