OSS ondernemersborrel

van maandag 26 november 2012

Workshop hapjes maken

Tijdens deze altijd gezellige bijeenkomsten bieden wij diegene die daar interesse in heeft de workshop hapjes maken. Wat gaan we doen? In kleine groepjes werken we in de keuken van Dap & Co onder leiding van een chef kok aan diverse hapjes voor de aanwezigen. Tijdens de bereiding worden technieken voor snijden uitgelegd, hoe de bedrijfskeuken van Dap & Co werkt (waarom hebben zij bijvoorbeeld geen magnetron, of een vriezer die maar net groot genoeg is voor bittergarnituur) en de diverse apparaten.

Wil je geen workshop hapjes maken volgen, maar wel de keuken eens zien, kan dat ook. Op de grill kan je zelf vleeshapjes BBQ.

Deze workshop wordt ons aangeboden door Dap & Co, waarvoor dank!

De OSS borrel met workshop voor de liefhebber is van 19:00 – 21:30 uur
19:00 – 19:30 uur inloop
(workshophapjes maken vanaf 19:30 uur)

Locatie:
Dap & Co, Schokkerweg 39
Kosten voor de leden: gratis
Kosten voor niet leden € 20,00
Bedrijven die voor het eerst komen kennismaken met de OSS, 1 persoon gratis

26 november 2012
Tijden: 19:00 - 21:30 uur
Locatie: Grandcafé Dap & Co, Schokkerweg 39

Met vriendelijke groet,

Mariska van den Berg
Piet Vonk


De Ondernemers Sociëteit Scheveningen is dé business to businesss sociëteit op Scheveningen.

De ondernemers Sociëteit Scheveningen is in 2000 opgericht met het doel elkaar te leren kennen, elkaar zaken toe te spelen en elkaar te ondersteunen.

De regelmatig geplande netwerkbijeenkomsten worden gekenmerkt door de zakelijk instelling, welke ook een sociaal tintje dragen. Het zogenaamde “netwerken” gaat daarbij een steeds belangrijkere rol spelen. Het elkaar toespelen van de bal zal de komende tijd voor een ieder van ons van essentieel belang zijn.

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen organiseert ca. 9 keer per jaar een netwerkbijeenkomst, ingevuld met een gastspreker welke een actueel onderwerp in het licht plaatst. Hiermee houdt het OSS bestuur onze leden en genodigden in een charmante ontspannen omgeving op de hoogte van de voor ondernemers interessante onderwerpen.

Voor en na de gastspreker bieden de bijenkomsten u voldoende ruimte en gelegenheid om uw eigen netwerk en relaties te onderhouden.

Aanmelden voor de bijeenkomst mail 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.