De OSS nodigt

de ondernemers van stadsdeel Scheveningen uit

voor de maandelijkse ondernemersborrel op 25 mei

Netwerken, maar dan net anders.

Iedereen kent het wel. Men loopt vele netwerk bijeenkomsten af met het doel om zoveel mogelijk visitekaartjes en contacten te verzamelen, in de verwachting van toekomstige spinoff. U prijst zichzelf en uw bedrijf aan bij vele bekende en onbekende mensen, om potentiële klanten te interesseren voor uw product.

Maar hoe effectief is dit allemaal? Het blijkt vaak, dat men elkaar al vele malen is tegen gekomen, maar eigenlijk niet naar elkaar geluisterd heeft.

Vandaag gaan we niet naar uw bedrijfspresentatie luisteren, maar u vragen wat u over de aanwezige mede netwerkers en hún product weet. En vice versa

Hoe werkt dit? Heel simpel. Bij binnenkomst gaat u naam in de hoed. (Bent u introducee, dan kunt u nu nog zoveel mogelijk menen vertellen wat u doet en vernemen van zij doen.) Als alle namen verzamelt zijn, trekt iedereen een naam en vertelt u, wat u weet over diegene en zijn / haar product.

Het is ook direct een leuke test om te zien of u zelf wel luistert, immers ook uw (potentiele) klanten en relaties vinden het prettig om gehoord te worden.

Datum
25 juni 2012

Programma inclusief drankje en hapje
19:00 - 19:30 uur inloop
19:30 - 19:50 uur netwerken
19:50 - wat weet ik van....
21:30 uur sluiting

Locatie
Grandcafé Dap & Co (bij mooi weer lekker op het terras)
Schokkerweg 39

Kosten
Gratis voor leden
Gratis voor 1 persoon voor bedrijven die voor het eerst kennismaken met de OSS
€ 20,00 p.p. voor niet leden (afrekenen op de avond zelf bij de Penningmeester)

Wij zien uit naar uw komst,

 

Mariska van den Berg
Piet Vonk


 

 

 

 

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen is dé business to businesss sociëteit op Scheveningen.

De ondernemers Sociëteit Scheveningen is in 2000 opgericht met het doel elkaar te leren kennen, elkaar zaken toe te spelen en elkaar te ondersteunen.

De regelmatig geplande netwerkbijeenkomsten worden gekenmerkt door de zakelijk instelling, welke ook een sociaal tintje dragen. Het zogenaamde “netwerken” gaat daarbij een steeds belangrijkere rol spelen. Het elkaar toespelen van de bal zal de komende tijd voor een ieder van ons van essentieel belang zijn.

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen organiseert ca. 9 keer per jaar een netwerkbijeenkomst, ingevuld met een gastspreker welke een actueel onderwerp in het licht plaatst. Hiermee houdt het OSS bestuur onze leden en genodigden in een charmante ontspannen omgeving op de hoogte van de voor ondernemers interessante onderwerpen.

Voor en na de gastspreker bieden de bijenkomsten u voldoende ruimte en gelegenheid om uw eigen netwerk en relaties te onderhouden.

Aanmelden voor de bijeenkomst mail 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.