OSS bijeenkomst

van maandag 21 mei 2012

met Patrouska van Loon

Het bestuur van de OSS is verheugd dat wij u mogen voorstellen aan Petrouska van Loon van JobLane.

JobLane is een Haags Werving & Selectie bureau dat is opgericht in 2006. De afgelopen jaren hebben zij zich naast Recruitment ook gespecialiseerd in het effectief toepassen van Social Media. JobLane verzorgt o.a. trainingen die zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in het werven van personeel en in het bijzonder het werven via Internet.

Tijdens de presentatie “Personeel werven anno nu” geeft Petrouska van Loon van JobLane u inzicht in de mogelijkheden die Social Media u zakelijk kunnen bieden. Zowel op het gebied van new business als ook voor het werven van personeel.

Datum:
21 mei 2012 LET OP: i.v.m. de Meivakantie is deze bijeenkomst 1 week eerder!

Programma
19:00 - 19:30 uur Inloop
19:30 - 19:45 uur 2 minuten presentatie nieuwe OSS leden
19:45 - 20:10 uur Gastspreekster Petrouska van Loon
21:10 - 21:30 uur Borrelen

Locatie :
Grandcafé Dap & Co
Schokkerweg 39, 2e Haven

Kosten:
* Gratis voor OSS leden
* € 20,00 voor niet leden (af te rekenen op de avond zelf, bij de penningmeester)
Inclusief drankjes en een hapje

Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zien uit naar uw komst op 21 mei,

Met vriendelijke groet,

 

Mariska van den Berg Piet Vonk

 


 

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen is dé business to businesss sociëteit op Scheveningen.

De ondernemers Sociëteit Scheveningen is in 2000 opgericht met het doel elkaar te leren kennen, elkaar zaken toe te spelen en elkaar te ondersteunen.

De regelmatig geplande netwerkbijeenkomsten worden gekenmerkt door de zakelijk instelling, welke ook een sociaal tintje dragen. Het zogenaamde “netwerken” gaat daarbij een steeds belangrijkere rol spelen. Het elkaar toespelen van de bal zal de komende tijd voor een ieder van ons van essentieel belang zijn.

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen organiseert ca. 9 keer per jaar een netwerkbijeenkomst, ingevuld met een gastspreker welke een actueel onderwerp in het licht plaatst. Hiermee houdt het OSS bestuur onze leden en genodigden in een charmante ontspannen omgeving op de hoogte van de voor ondernemers interessante onderwerpen.

Voor en na de gastspreker bieden de bijenkomsten u voldoende ruimte en gelegenheid om uw eigen netwerk en relaties te onderhouden.

Aanmelden voor de bijeenkomst mail 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.