Een nieuwe traditie is vorig jaar geboren, de HBC Winterborrel!
 
  En vanwege het succes van vorig jaar nodigen wij u van harte uit voor de   tweede editie van onze Winterborrel, en wel op woensdagavond 7 december vanaf   19.30 uur bij de IJsbaan en het volledig vernieuwde restaurant 'Volle Maan'   in Leidschendam (Winkelcentrum Leidsenhage).

Het programma

Om 20.00 uur starten we op de IJsbaan met de Networking on Ice   Games, aangeboden door Glope Events. Hiervoor kunt u zich apart opgeven in  het inschrijfformulier en er zijn een aantal prachtige prijzen te winnen! Let  op, maximaal 60 deelnemers en vol = vol. Diegenen die niet meedoen, kunnen onder het genot van een glaasje warme choco of glühwein de andere deelnemers aanmoedigen vanaf de kant. 

Namens restaurant 'Volle Maan' kunnen wij u wederom een speciaal HBC Pré Dinner aanbieden voor slechts € 19,50 (3 gangen, excl. drank) vanaf 17.30   uur.
 
  Het programma ziet er als volgt uit;
 
  17.30 uur: HBC Pre dinner bij restaurant 'Volle Maan'
  19.30 uur: Ontvangst overige gasten bij de ijsbaan met warme choco en   glühwein
  20.00 uur: Start Networking on Ice Games (apart opgeven via het   inschrijfformulier)
  21.00 uur: Vervolg netwerken in restaurant 'Volle Maan'
  22.30 uur: Einde avond
 
  U kunt zich nu aanmelden via het inschrijfformulier.   Hierbij kunt u aangeven of u gebruik wenst te maken van de Pre-Dinner a €   19,50 en deel wil nemen aan de Ice Games.