Titel

Zevende netwerkbijeenkomst in het kader van Over de Vloer

organisatie  o.l.v. Jacques Giesbertz (BuzzyChain)
locatie  Theater de Regentes, Weimarstraat
datum  9 mei 2011
tijden  vanaf 19:00 uur

omschrijving

OVER DE VLOER in theater de Regentes is live! Maandag 9 mei starten we om 19:30 (inloop vanaf 19:00 uur) met de zevende editie van een reeks bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten verzorgen diverse experts een inleiding onder leiding van Jacques Giesbertz (BuzzyChain). U kunt uw kaart(en) boeken via de optie kaarten. Deelname is gratis!

Werken betekent continu oordelen en beslissen. Over kleine en cruciale zaken. Maar hoe komen onze kennis en besluiten bij elkaar? Hebben we genoeg aan ons gezond verstand? En hoe gebruiken we ons verstand? In de geest van René Decartes: "De mens twijfelt aan van alles, behalve aan zijn eigen oordeelsvermogen."

Een verrassende avond over filosofie in de praktijk door Jaap van Rijswijk (http://www.jaapvanrijswijk.nl/) filosoof en bedrijfskundige. Jaap gaat aan de slag met voorbeelden en vragen van de deelnemers uit hun dagelijkse werkelijkheid.

meer info

reserveren verplicht:
http://www.deregentes.nl/nl/voorstellingen/dans/1225/over-de-vloer-7-zevende-netwerkbijeenkomst-in-het-kader-van-over-de-vloer

 buzzychain