Titel

Opening Watersportseizoen 

organisatie  A la Carte Cruises
locatie  Tall Ship Minerva, Dr. Lelykade t/o nr. 10, 2583 CM, Scheveningen
datum  21 april 2011
tijden 17:00 - 19:30 uur 

omschrijving

Beste ondernemers en belanghebbenden rondom de haven van Scheveningen,

Hierbij nodigen wij u uit voor de Opening van het Watersportseizoen 2011 te Scheveningen en het Jubileum van de Minerva. Op 21 april wordt uitgebreid gevierd dat het exact 5 jaar geleden is dat de Minerva opnieuw gedoopt werd en onder nieuw management weer tot de trots van Scheveningen werd hersteld. Het schip wordt weer geregeld onder volle zeilen voor de kust gesignaleerd en neemt tevens deel aan vele (buitenlandse) maritieme evenementen.

Vanwege dit jubileum treedt Tall Ship Minerva op als gastlocatie voor de Opening van het Watersportseizoen 2011. Een mooie manier om extra aandacht aan de haven en watersport in Scheveningen te besteden. Via de media en bij potentiele zakelijke gebruikers van diverse locaties aan de haven, die beide voor dit evenement uitgenodigd zijn. De Minerva verzorgt de ontvangst en trakteert op een vaartocht op zee. Een perfecte illustratie dat business en watersport uitstekend samengaan. Ondernemen is tenslotte een kwestie van scherp aan de wind zeilen !

Programma 21 april:

17.00 – 18.15                     Ontvangst aan dek van de Minerva

18.15 – 18.30                    Opening van het Watersportseizoen 2011 & Proost op Jubileum Minerva

18.30 – 19.30                     Vaartocht op zee

Locatie: Tall Ship Minerva, Dr. Lelykade t/o nr. 10, 2583 CM, Scheveningen. Gratis parkeren.

Wij vernemen graag of u aanwezig wilt zijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor diegenen die ook uitgenodigd zijn voor de Opening van het Strandseizoen rijdt om 18.00 uur de boulevardtrein van Zanzibar Beachclub naar de haven. Gelieve bij aanmelding aan te geven als u hiervan gebruik wilt maken.

Scheveningen heeft meer dan alleen strand, zet de haven mee in de spotlights !

Welkom aan boord !

Katja Kapteijns

Mede namens de crew van de Minerva

meer info

 www.alacartecruises.nl

 

2011-04-21_opening_watersportseizoen