Op woensdag 13 april vindt de volgende netwerkborrel plaats met een sportief tintje! Voor deze editie zijn we namelijk te gast in de Uithof met als gastspreker niemand minder dan Evert ten Napel!

De in 1944 geboren Evert ten Napel is sinds 1982 commentator bij visual
NOS Studio Sport. In de ruim 25 jaar Studio Sport heeft Evert vele unieke momenten van dichtbij meegemaakt. De eerste Elfstedentocht overwinning van Evert van Benthem in 1985, het Heizeldrama bij Liverpool-Juventus, het WK in 1978 in Argentinië waar hij als radiocommentator bij aanwezig was en nog veel meer. Na het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika is Evert het wat kalmer gaan doen. Hij blijft nog wel tot en met 2012 voor de NOS het
Eredivisie voetbal voor zowel radio als televisie verslaan.

En of dat al niet genoeg is mogen wij u namens de Uithof uitnodigen om voorafgaand aan de Netwerkborrel een uurtje te skieeën (incl. materiaalhuur) en is het mogelijk om voor € 9,95 gebruik te maken van het stamppottenbuffet met verse gehaktballen in skicafé Albertville.

* Aan het skieën en gebruik van materiaal zijn geen extra kosten verbonden! Buffet is exclusief drank en dient voor aanvang van de netwerkborrel afgerekend te worden. Alle keuzes kunnen aangegeven worden in het inschrijfformulier.   

Programma
17.00 uur: Skieën (incl. materiaal)
18.30 uur: Stamppottenbuffet met verse gehaktballen (Skicafé Albertville)
19.30 uur: Ontvangst Netwerkborrel
20.30 uur: Gastspreker Evert ten Napel
21.15 uur: Netwerken
22.30 uur: Einde avond 

U kunt zich vanaf nu hier aanmelden!