Uitnodiging voor de

Ondernemers Sociëteit Scheveningen

netwerkbijeenkomst van maandag 23 februari 2009

Het OSS bestuur is verheugd dat wij Anja Overhoff, directeur van Stichting Den Haag Marketing, als spreekster  voor deze avond aan u mogen voorstellen.

Anja Overhoff, geboren en getogen Haagse, bijna 56 jaar, opgeleid als maatschappelijk werker belandde zij in 1988 in de politiek. Van 1990 tot 1999 was zij gemeenteraadslid voor D66 waarvan de laatste 5 jaar als fractievoorzitter. In 2000 werd zij directeur bij Theater Diligentia en twee jaar later kwam daar Theater PePijn bij. In de zeven jaar die daarop volgde realiseerde zij o.a. een grootschalige verbouwing van Diligentia.

In 2007 werd zij directeur van Den Haag Marketing (toen & Events). Na twee jaar herstructureren staat de organisatie goed op de kaart, is transparant en klantvriendelijk en staat de organisatie op het punt om te verhuizen naar het centrum van de stad. Anja Overhoff wil de ondernemers uit Scheveningen graag informeren over de plaats die Den Haag Marketing nu inneemt in de wereld die Citymarketing heet.

Locatie:

DAP & CO
Sckokkerweg 39
2583 BH Den Haag - Scheveningen

Programma:

19.00-19.30 uur Inloop
19.45-20.15 uur Mevrouw Overhoff
20.15-21.30 uur netwerken

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.
Kosten € 20,00 p.p. (Geldt niet voor Leden)

Komt uw bedrijf voor het eerst op een OSS bijeenkomst, dan is 1 persoon gratis. Op de avond zelf graag uw volledige bedrijfsgegevens mee nemen. Voor de huisregels van de OSS zie
www.ondernemers-societeit-scheveningen.nl

Met vriendelijke groeten, 

het bestuur van de Ondernemers Sociëteit Scheveningen.