Titel

 HBC Netwerkborrel 'Zakelijk Twitteren'

organisatie  Haagsche Business Club
locatie  Cap Ouest, Schokkerweg 37, 2e haven
datum  16 februari 2011
tijden  vanaf 19:30 uur

omschrijving

HBC Netwerkborrel 'Zakelijk Twitteren' | 16 feb.

Op woensdag 16 februari gaan we weer beginnen! De eerste netwerkborrel van 2011 met als thema 'Zakelijk Twitteren' in het schitterende Cap Ouest in Scheveningen.

Veel mensen zijn sceptisch over Twitter: “Wat interesseert het mij nou dat mensen aangeven wat ze aan het eten zijn…?”. Maar als je het op een slimme manier inzet kan het je helpen om nog sneller en gemakkelijker zaken te doen. Het helpt je je aantrekkingskracht op nieuwe klanten te vergroten en zorgt ervoor dat je gebeld wordt! Twitteren is technisch gezien niet zo moeilijk, maar bij succesvol zakendoen via Twitter komt meer kijken.

Wat dan wel? Ankie Persoons vertelt over de mogelijkheden, valkuilen en verrassende kanten van Twitter en hoe het u en uw bedrijf kan helpen zichtbaarder te worden, te leren over uw markt en concurrenten en in gesprek te komen en te blijven met uw klanten. Ankie heeft zich als communicatieadviseur gespecialiseerd in Social Media. Ze adviseert bedrijven over het succesvol inzetten van deze nieuwe communicatiemiddelen en traint hun medewerkers in de toepassing ervan.

Wij verwelkomen u graag vanaf 19.30 uur in restaurant Cap Ouest aan de Schokkerweg 37 te Scheveningen. Voor de liefhebbers bieden wij u namens Cap Ouest een exclusieve pré dinner aan voor EUR. 19,50.

Lees snel verder voor meer info!

meer info

 http://www.haagschebusinessclub.nl/nieuws/1291/