Forse uitbreiding Prins voor een Dag in 2011

‘Contact met klanten in Den Haag meest belangrijk’

 

Den Haag, 15 december 2010 – Prins voor een Dag, het Haagse kennismakingsevenement voor de evenement- en congresbranche, wordt in 2011 fors uitgebreid. Het kennismakingsevenement werd dit jaar al uitgebreid van één naar twee edities, voor 2011 staan nog meer edities op de agenda. Edities in het voorjaar, zomer en de traditionele versie in het najaar moeten een jaar rond zorgen voor kwalitatief contact met klanten in de stad. Ook wordt het concept verder uitgerold in België.

‘Den Haag ontdek je pas echt door de stad te ervaren en op onderzoek te gaan. We kiezen daarom bewust voor face-to-face klantcontact ín de stad’. Prins voor een Dag wordt daarom een jaarvullend concept. We streven er altijd naar dat een bezoeker zich tijdens een kennismaking voelt als een prins of prinses, dat is ook het idee achter Prins voor een Dag. En dit kan in Den Haag 365 dagen per jaar!’, aldus Dennis Hoencamp, projectmanager Den Haag Marketing.

Prins voor een Dag 2011 (onder voorbehoud)
Midden april wordt de aftrap gegeven met een voorjaarseditie. De tweede editie volgt in juni en wordt een Prins voor een Nach. De traditionele editie, een dag voor Prinsjesdag blijft onveranderd. Een editie in het najaar, speciaal voor de Belgische markt, sluit het jaar af.

Keuzes
De keuze voor meer face-to-face contact en meer ontdekkingen in de stad zelf, heeft consequenties voor andere activiteiten binnen de evenementen- en congresbranche in 2011. Concreet betekent het bijvoorbeeld dat Den Haag Marketing komend jaar niet met een Den Haag Paviljoen op de beurs EVENT staat. ‘Haagse partners geven er ook de voorkeur aan om de klant in de stad uit te nodigen en niet op een beursstand’, verklaart Dennis Hoencamp.

Den Haag Marketing
Den Haag Marketing is de overkoepelende marketing en promotie organisatie voor de stad Den Haag en haar beide badplaatsen Scheveningen en Kijkduin. Het Convention Bureau, de Evenementendesk, Haags Uitburo, VVV Den Haag en Den Haag Topsport zijn onderdeel van Den Haag Marketing.

meer info

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

I: www.denhaagcongres.nl